Forum » Pomoč in nasveti » AMD T-Bird
AMD T-Bird
EvilK|NG ::
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe skos mi steka comp. mam pa ABIT KT7A in t bird 1000 MHz voodoo 3 3000@3500 !!!!!!
ChiefThunder ::
veš kolk je lahko razlogov: ram, os, nastavitve v biosu, hlajenje, prešvoh napajalnik... mal bolj podrobno napiš za kakšno štekanje gre, pa še ostalo konfiguracijo.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
zasteka mi k mam comp. tko przgan 15 min al pa 30 min al pa k spil igram skos v istem casu priblizno pa ni vazno kaj delam !!!zasteka pa tko da se miska spremeni v 4 oglad kvadratek pa nehajo se ikone kazat al pa i igri frizne slika in je skoks prmer, al pa ce je ze kdo ukolpu na voodoo3 AGP4, al pa ce navijes Voodoo3 na prevec mhz pa so winsi zacnejo bit tko mal krivi sam da pol tuki zasteka ??
Binji ::
Ja men je tud zacel display jebat ce sm Vodooja prevc navil tako da je lahko tudi to.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Ja sam k sm mel plato ABIT BH6 mi je ta voodoo cist ql delu a je mozn zdej k je druga plata da ma voodoo obcutek da je bol navit al kako ???
ChiefThunder ::
Najprej še ostale stvari napiš kva maš v računalniku.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Neki cudn je tale Napajalnik kr pise Output 145W , 115/230 V , winse sm ze na novo posnel takoj k sm dobu plato !!! Cel opis Systema :
ABIT KT7A
AMD T-BIRD 1000 MHz na njem Majesty Twin qler
64MB PC133 7.5ns DIMM SDRAM
128MB PC133 7.5ns CAS3 DIMM SDRAM
Disk IBM 6,4 GB ATA 33
Disk Fujitsu 4,3 ATA 66
Voodoo 3 3000@3500 na njem Blue Orb
Zvočna Sound Maker 128 Value (Genius)
Us Robotics External 56K Voice Faxmodem
Winsi pa niso važni k mi na obeh isto nardi !!!
ABIT KT7A
AMD T-BIRD 1000 MHz na njem Majesty Twin qler
64MB PC133 7.5ns DIMM SDRAM
128MB PC133 7.5ns CAS3 DIMM SDRAM
Disk IBM 6,4 GB ATA 33
Disk Fujitsu 4,3 ATA 66
Voodoo 3 3000@3500 na njem Blue Orb
Zvočna Sound Maker 128 Value (Genius)
Us Robotics External 56K Voice Faxmodem
Winsi pa niso važni k mi na obeh isto nardi !!!
ADF ::
Ne vem, če taki napajalniki obstajajo, vendra če je to res, boš rabil močnejšega.
AGP 4x izklopi, meni tudi povzroča težave.
Sicer pa sprobaj. Vse kartice razen grafične daj ven in probaj stestirat, če je boljše.
Meni zamrzujejo samo igre, imam TB 800@1000 in 230W napajalnik. Takrat začne še moj MX črpat tok in je enostavno prešvoh napajalnik. Probal sem z 250W pa je malenkost bolje, vendar ni 100% stabilen.
AMDji so res poceni, samo sedaj vidim, da jih spremlja dodaten strošek. Sicer pa upam, da bo 300W napajalnik rešil to, ker bom drugače izgubil navdušenje nad temi procesorji.
AGP 4x izklopi, meni tudi povzroča težave.
Sicer pa sprobaj. Vse kartice razen grafične daj ven in probaj stestirat, če je boljše.
Meni zamrzujejo samo igre, imam TB 800@1000 in 230W napajalnik. Takrat začne še moj MX črpat tok in je enostavno prešvoh napajalnik. Probal sem z 250W pa je malenkost bolje, vendar ni 100% stabilen.
AMDji so res poceni, samo sedaj vidim, da jih spremlja dodaten strošek. Sicer pa upam, da bo 300W napajalnik rešil to, ker bom drugače izgubil navdušenje nad temi procesorji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Konfiguracija !Oddelek: Kaj kupiti | 2633 (1785) | __Devil__ |
» | Kaj za eno kišto kupiti (za prijatelja)Oddelek: Kaj kupiti | 1151 (976) | Jux |
» | AMD Block !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 827 (725) | EvilK|NG |
» | 3d MARK 2001Oddelek: Navijanje | 2100 (1718) | boko34 |
» | 3DMark 2000Oddelek: Navijanje | 1352 (1068) | kralj Matjaž |