Forum » Operacijski sistemi » Driverji za modem in digitalca za red hat 9
Driverji za modem in digitalca za red hat 9
Luke ::
Zanima me, če mi lahk kdo pove, kje bi našel driverje za red hat 9 za digitalca in modem, al pa kako stran, kjer bi lahk našu čimveč podobnih driverjev.
lp
lp
moj_nick ::
Za kamero ti še lahko povem, kako naprej - najprej poglej, če ti podpirajo kamero, inštaliraj vse s tistega pejđa, priklopi kamero, prijavi se v konzolo kot root in piši "gphoto2 -P" (brez "", seveda). Sedaj bi moral imet v direktoriju, v katerem se nahajaš vse file, ki jih imaš na digitalcu.
110111001001010001010000
Ales ::
Če je digitalec kompatibilen s standardom za "portable storage device", kar večina novejših kamer je, potem zadostuje že da jo priklopiš na USB in tvoj Red Hat 9 jo bo samodejno zaznal.
Običajno jo boš videl kot /dev/sda1 (če seveda nimaš še kakega pravega SCSI diska v računalniku) in jo samo mountaš nekam kot katerikoli drugi disk.
Običajno jo boš videl kot /dev/sda1 (če seveda nimaš še kakega pravega SCSI diska v računalniku) in jo samo mountaš nekam kot katerikoli drugi disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera dist LINUXAOddelek: Operacijski sistemi | 2375 (1713) | mte |
» | Težave z inštalacijo LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1364 (1220) | christooss |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6012 (4607) | TICKO |
⊘ | Razlika med Debian in Red Hat 9Oddelek: Operacijski sistemi | 933 (840) | Gandalfar |
» | 56k Voice faxmodem v.90 standard v linux red hat 9Oddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1208) | Lee |