Forum » Zvok in slika » Novi Geforce 2 PRO ???
Novi Geforce 2 PRO ???
Quake ::
V novicah pise, da bo Radeon 64 MB SE konkurenca novemu Geforcu 2 PRO...
Ali mi lahko kdo pojasni, kaj ta NOVI Geforce 2 PRO je?
Ali mi lahko kdo pojasni, kaj ta NOVI Geforce 2 PRO je?
Mate ::
Geforce 2 pro je zboljsana verzija geforca 2 gtsja... mislm da je samo visji clock... isto kot ultra, samo da je nekje med ultro pa gtsom... Ahm konkurenca bo ziher... drgac je pa tud zdajsen radeon konkurenca gf2proju
A.L.T. ::
no, js mam že 3-4 mesce GF2 Pro, in sm zlo zadovoljn! (razn z ceno seveda)! To je v resnici navaden GTS, ampak ima rame 400MHz, in sicer 64Mb. Drugače je pa čip enak kot na GTS (frekvenca 200MHz). Ultra pa ima čip na 250MHz in pomnilnik na 460MHz. Tak da ta "novi" pro ni nč novga, razn če Nvidiia namerava nardit GTS v 0.15 mikronski tehnologiji! (to je bil TNT2, normaln TNT2 je biu v 0.22 al 0.21, nek tm, nevem več točn, TNT2 Pro pa je biu izdelan v 0.18 mikronski tehnologiji!). Čeprav mi se zdi nesmiselno izdelat GF2 Pro v 0.15 mikronski tehnologiji, če je že GF3 tuki!
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
Quake ::
Saj jaz dobro vem, kaj Geforce 2 PRO je!
Mene samo zanima, zakaj so v novicah napisali NOVI Geforce 2 PRO.
Aja, pa mimogrede: videl sem, da je Mlacom dobil Geforce 2 GTS kartice od neke firme YUAN (prvic slisim) in so blazno ugodne.
Geforce 2 GTS 32 MB DDR 40.000 SIT
Geforce 2 GTS 64 MB DDR 49.000 SIT
Mene samo zanima, zakaj so v novicah napisali NOVI Geforce 2 PRO.
Aja, pa mimogrede: videl sem, da je Mlacom dobil Geforce 2 GTS kartice od neke firme YUAN (prvic slisim) in so blazno ugodne.
Geforce 2 GTS 32 MB DDR 40.000 SIT
Geforce 2 GTS 64 MB DDR 49.000 SIT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20545 (13610) | Janac |
» | SUMA GF2 PRO 64Mb DDROddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (916) | Slide |
» | kerga geforsa GTS kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1327 (1151) | StarY |
⊘ | ATI vs Hercules vs MatroxOddelek: Zvok in slika | 1854 (1513) | EvilK|NG |
» | GraficnaOddelek: Kaj kupiti | 1578 (1131) | McHregec |