Forum » Programska oprema » kopiranje skic iz pdf?
kopiranje skic iz pdf?
*TV* ::
Problem je sledec. Prevajam neke strokovne kataloge, ki so v pdfju in bi rad skice, ki so notri enostavno prekopiral v doc dokument. Finta je, da se pri kopiranju ful zgubi kvaliteta in so skice pol bol ali manj spacane, tekst zraven pa zamegljen. Za kopiranje sem uporabo Adobe reader 6.0 in snapshot. ce pdf dokument sliko povecam na 1200% je sllika se vedno kristalno jasna in tekst zraven nje tudi. Malo se je slika sicer izboljsala, ko sem zoomal na sliko cez cel ekran in potem kopiral, samo se vedno niti priblizno originalu.
Kakšna rešitev?
Lp
Kakšna rešitev?
Lp
Phoebus ::
jaz to odprem v gimpu kot sliko (npr. rečem odpri stran XXX), določim resolucijo na 600 ali 1200, copy, paste, resize.
tigrr ::
hehe, za en pir lahko beres naprej :) (ce bos kej od tega mel sploh),
Omnipage PRO 11 PRO preverjeno zna slike ven dajat iz pdf-ov.
lp, Tim
Omnipage PRO 11 PRO preverjeno zna slike ven dajat iz pdf-ov.
lp, Tim
Highlag ::
Ja če imaš Adobe Photoshop jahko PDF datoteko odpreš v njem. Ko jo odpreš te vpraša s kakšno resolucijo naj jo zrenderira. Tu vpišeš kakšno hočeš. 300Dpi / 600Dpi... Vsekakor bo več kot prinscreen ki ima 72Dpi .
Aja potem bodo tudi slike precej večje (mislim na disku)
Aja potem bodo tudi slike precej večje (mislim na disku)
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3075 (2273) | jedateruk |
» | Program za enostavno skeniranjeOddelek: Programska oprema | 5117 (3966) | opeter |
» | Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???Oddelek: Kaj kupiti | 4650 (2745) | |
» | Počasno printanje iz exela v pdf datotekoOddelek: Programska oprema | 685 (638) | darkolord |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4811 (4632) | Limit-sky |