Forum » Pomoč in nasveti » Virus ali kaka druga napaka?
Virus ali kaka druga napaka?
Proformance ::
Problem je sledeč. Mojemu compjutru se je totalno sfuzlal. Najbrž gre za virus, morda pa je tudi kaj drugega. Torej, ko premikam miško, mi miškin kazalec v oknih vseskozi klika. To mi onemogoča normalno življenje in sem že na koncu z živci. Kliknem enkrat, rezultat pa so trije zaporedni kliki. Se premikam s kazalcem po desktopu, mi označi vse ikone kot da bi držal tipko na
miški...
Zelo vesel bi bil rešitve. Uporabil sem že kar nekaj antivirusov in ostalega programja, pa mi ni uspelo najti virusa. Katere programe priporočate oz. mogoče tiči problem kje drugje. Napako v miški sem izključil, ker sem poskusil tudi z drugo.
Hvala za nasvete in odrešitev
miški...
Zelo vesel bi bil rešitve. Uporabil sem že kar nekaj antivirusov in ostalega programja, pa mi ni uspelo najti virusa. Katere programe priporočate oz. mogoče tiči problem kje drugje. Napako v miški sem izključil, ker sem poskusil tudi z drugo.
Hvala za nasvete in odrešitev
- spremenila: Proformance ()
bmandelj ::
katero misko pa imas??
pa katero plato??
mogoce brezzicna mis?? baterije??
LP Brane
pa katero plato??
mogoce brezzicna mis?? baterije??
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Proformance ::
Miška Logitech žična, čisto navadna. Pa močno dvomim, da bi bil strojna oprema. Ker je edino virus lahko tako nadležen.
Plata epox 8rda
lp
Plata epox 8rda
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je z miško narobe ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1238 (1119) | MIHAc27 |
» | Levičarji in miškeOddelek: Loža | 1973 (1412) | s51as |
» | Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10143 (7452) | Nejc Pintar |
» | kazalec miške sam potuje po ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 3690 (3163) | St_Leoric |
» | kaj je narobe z miškoOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1255) | Ram0 |