Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je z miško narobe ?!
Kaj je z miško narobe ?!
SanAndreas ::
Zdravo!
Prvič včeraj sem opazil, da se miškin kazalec, prej ko je pri bil miru in potem ko začnem premikati, najprej zelo počasi se premika 3-4 sekunde, včasih tudi 2 sekundi, nato pa normalno se premika, to se mi dogaja večkrat od včeraj dalje, pred tem pa nikoli. Sumim, da je bil mogoče kriv kakšen virus. Ali mogoče kdo ve, kaj se dogaja z miško?
Izdelek -> Lanskoletna laserska žična miška znamke Logitech.
Hvala za pomoč!
LP
Prvič včeraj sem opazil, da se miškin kazalec, prej ko je pri bil miru in potem ko začnem premikati, najprej zelo počasi se premika 3-4 sekunde, včasih tudi 2 sekundi, nato pa normalno se premika, to se mi dogaja večkrat od včeraj dalje, pred tem pa nikoli. Sumim, da je bil mogoče kriv kakšen virus. Ali mogoče kdo ve, kaj se dogaja z miško?
Izdelek -> Lanskoletna laserska žična miška znamke Logitech.
Hvala za pomoč!
LP
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
Je mogoče brezžična ?
Saj sem že zgoraj napisal, malo poglej, gor piše da je žična miška znamke Logitech.
Še vedno opažam, če sem pustil miško nekaj časa, da sem šel malo ven in nato nazaj in začnem premikati miško, res se premika zelo počasi 3-4 sekunde, potem pa normalno, čudno je tole...
Ima kdo take izkušnje in kako to odpraviti?
dogo ::
Na kakšni podlagi uporabljaš miško? Če npr na kakšni leseni površini je to lahko razlog za premike, če pa uporabljaš fiber podlago se to ne bi smelo dogajati. Predvidevam da si že pogledal če je morda kakšna packa na senzorju.
Na kakšni podlagi uporabljaš miško? Če npr na kakšni leseni površini je to lahko razlog za premike, če pa uporabljaš fiber podlago se to ne bi smelo dogajati. Predvidevam da si že pogledal če je morda kakšna packa na senzorju.
To vem, vendar nima veze moja podlaga, je odlična, problem je lahko samo v miški ali pa v računalniku...
Sem opazil, ko sem prišel nazaj, premikam miško, spet isto, najprej zelo počasi se premika okoli 3 sekunde, potem pa teče normalno. Tudi če zdaj se ustavim, je vse v redu, če pa dalj časa pustim miško, pa je isti problem kot prej. Me zanima, kaj je to za ena reč?
In tudi ni nobene packe na senzorju...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SanAndreas ()
Engineer_ ::
imaš možnost probat z drugo podgano? morda ti je glodalec crknu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
MIHAc27 ::
Imam doma isti 'problem'. Da te najprej pomirim, virus gotovo ni.
Kriva je miška.. kaj točno je pa nisem prepričan. Podlaga, ali pa slab laser verjetno.
Jaz jo občasno obrišem, to je pa tudi to.
Je pa isto Logitech.. mogoče je kak bug v seriji.
Kriva je miška.. kaj točno je pa nisem prepričan. Podlaga, ali pa slab laser verjetno.
Jaz jo občasno obrišem, to je pa tudi to.
Je pa isto Logitech.. mogoče je kak bug v seriji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MiškaOddelek: Pomoč in nasveti | 1812 (1193) | leopold |
» | Katero gaming miško kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15689 (14670) | Domobrancek |
» | Podlaga za optično miško?Oddelek: Strojna oprema | 1909 (1489) | tt1024 |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12094 (10074) | Xplicit |
» | kazalec miške sam potuje po ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 3633 (3106) | St_Leoric |