Forum » Operacijski sistemi » Disk Check ???
Disk Check ???
Loser ::
lp
Imam problem z Xp-ji in sicer hocem dati da xpji preverijo disk in pregledajo bad sectors ob bootanju , vse normalno naredi kom hocem v winsih narediti scandisk da ga pregleda mi napise da se mora bootat in da bo pregledal ob novem zagonu , kliknem ok , se resetira in zazene scandisk potem pa mi napise da je operacija preklicana in da ne more izvrsiti scandsika v glavnem - DISK CHECKING HAS BEEN CANCELLED ali neki tacga in se winsi normalno zaženejo , iste probleme sem imel z PM8 , ko sem hotel ustvariti particijo in se je isto naredilo v tistem zacetnem dialogu - enostavno - da je operacija preklicana ???WTF
A ma kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe jaz sem obupal ???
Hvala za odgovore !!!
Imam problem z Xp-ji in sicer hocem dati da xpji preverijo disk in pregledajo bad sectors ob bootanju , vse normalno naredi kom hocem v winsih narediti scandisk da ga pregleda mi napise da se mora bootat in da bo pregledal ob novem zagonu , kliknem ok , se resetira in zazene scandisk potem pa mi napise da je operacija preklicana in da ne more izvrsiti scandsika v glavnem - DISK CHECKING HAS BEEN CANCELLED ali neki tacga in se winsi normalno zaženejo , iste probleme sem imel z PM8 , ko sem hotel ustvariti particijo in se je isto naredilo v tistem zacetnem dialogu - enostavno - da je operacija preklicana ???WTF
A ma kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe jaz sem obupal ???
Hvala za odgovore !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29194 (18437) | GTX970 |
» | temperatura IBM diskov??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1871 (1251) | Kriko |
» | Zasel sem v probleme s particijami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1842 (1539) | AngelOfDeath |
» | disk... heca 100 na uro... plis help!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (961) | mainman |
» | StrežnikOddelek: Omrežja in internet | 1028 (927) | whatson |