Forum » Operacijski sistemi » windowsi nonstop zmrzujejo
windowsi nonstop zmrzujejo
nuclear ::
skos mi zmrzujejo... ko ugasnem ekran in po nekaj časa zmrzne... nix se miška ne premika... kak virus?
aja... rad bi povedu da ko sem skos gor in pač neki delam ne zmrzuje, ampak le takrat ko nix ne delam na kompu nekaj časa...
aja... rad bi povedu da ko sem skos gor in pač neki delam ne zmrzuje, ampak le takrat ko nix ne delam na kompu nekaj časa...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
- spremenil: nuclear ()
WildTHink ::
Screensaver?!
Probej ga izključt če ga mas vključenga!
Probej ga izključt če ga mas vključenga!
So... are you red or blue?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WildTHink ()
nuclear ::
ne ne... lej... screensaver je izklučen.. nkol ga nism meu, k mi gre na qrc... k bi se mogu vklopit screensaver se pol pač una oranžna lučka prkaže, namest zelene tam ko se vklopi monitor... no takrat pa miško premaknem in je vse ok... ko pa monitor izklopim(npr. preko noči), pa zmrzne po nekoliko časa...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
andromedar ::
Emm, mislim da ti bo to pomagalo: Poglej če imaš v BIOSU in v Win vključen APM (Advanced power management)...če maš ga nekje izključi (najbolje v BIOSU). Verjetno imaš v Win nastavljeno, da ti po nekaj časa izklopi monitor ne? Izklopi to...
Pa pol poročaj o rezultatih.
LP
Pa pol poročaj o rezultatih.
LP
Edelweiss ::
Probaj pri nastavitvah (dodatno) nastaviti isklop monitorja po določenem času in pa tam lahko nastavljaš tud po kolikšnem času se ti naj diski izklopijo.Probaj nastaviti na : NIKOLI in mogoče boš s tem kaj rešil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD disk ni zaznanOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1020) | hojnikb |
» | Računalnik zmrzuje po namestitvi SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 1883 (1242) | Sami |
» | Velikiiiii problemi z računalnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1624 (1253) | Atos |
» | Full Počasn PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (839) | DMouse |
» | Seti@HOMEOddelek: Omrežja in internet | 1268 (937) | Jeebs |