Forum » Operacijski sistemi » Dvojni winsi
Dvojni winsi
YdoIPonU ::
LP
Enkrat sem že imel dvojne windowse gor, vendar sem jih imel posnete v obratnem vrstnem redu, kot želim sedaj.
Na Cju imam Xpje, na Dju pa si želim imeti Milleniume. Nikakor mi jih ne uspe posneti. Najprej je napisal, da v Xpjih ne morem posnet Milleniume in da naj poskusim preko zagonske diskete v ms-dos. To sem storil, ampak še vseeno noče posneti windowsov. Napiše da rabim naredit neko ms-dos boot particio, da bom lahko nadaljeval setup.
Ali se komu kaj sanja, kako bi lahko posnel Milleniume v Xpjih. Obratno gre gladko, tako pa mi nikakor ne uspe pogruntati.
Hvala za odgovore!
Enkrat sem že imel dvojne windowse gor, vendar sem jih imel posnete v obratnem vrstnem redu, kot želim sedaj.
Na Cju imam Xpje, na Dju pa si želim imeti Milleniume. Nikakor mi jih ne uspe posneti. Najprej je napisal, da v Xpjih ne morem posnet Milleniume in da naj poskusim preko zagonske diskete v ms-dos. To sem storil, ampak še vseeno noče posneti windowsov. Napiše da rabim naredit neko ms-dos boot particio, da bom lahko nadaljeval setup.
Ali se komu kaj sanja, kako bi lahko posnel Milleniume v Xpjih. Obratno gre gladko, tako pa mi nikakor ne uspe pogruntati.
Hvala za odgovore!
- premaknil iz Programska oprema: Predator ()
Sci-Fi ::
To ti ne bo uspelo, in sicer zato, ker hočejo imeti windowsi 9x, kamor sodijo tudi windows milenium svoje datoteke na prvi particiji diska. Ta particija pa je c:
Meni se zdi da je tako.
Meni se zdi da je tako.
Sci-Fi is the best way to dream
G2 ::
poskusi tako da v biosu diseblaš prvi disk, inštaliraš zadevo, enablaš spet prvi disk pol pa preko boot magica urediš zagone
ToniT ::
Če hočeš imeti ME na d:, mora biti c: FAT(32) particija.
Drugače pa narediš, kot je predlagal G2-Admin.
Drugače pa narediš, kot je predlagal G2-Admin.
nuclear ::
ja kok pa pol zaženeš tistega k hočeš? a lahk kak zbereš?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
G2 ::
če maš boot magica lahko ob startu izbereš ker operaciski hočeš...
P.S: Če maš na prvem disku eno zagonsko particijo FAT32 npr. velikosti 50 MB, lahko maš tut XP-je na NTFS
npr jst mam na disk1: 50MB zagonsko particijo na kateri je boot magic
ostalo windows 2003 server
disk2: 1 particija win98
2 particija Fedora project linux
3 particija Sun Solaris 9
LP
P.S: Če maš na prvem disku eno zagonsko particijo FAT32 npr. velikosti 50 MB, lahko maš tut XP-je na NTFS
npr jst mam na disk1: 50MB zagonsko particijo na kateri je boot magic
ostalo windows 2003 server
disk2: 1 particija win98
2 particija Fedora project linux
3 particija Sun Solaris 9
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: G2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako na nov naložiš win98 če maš zravn še winXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1868 (1645) | franc3e |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1877 (1671) | Red_Mamba |
» | Dvojni XP-ji na enem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 1085 (915) | freejack |
» | Kako varno odstraniti LINUX ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1826 (1618) | footprint |
» | win2k + winMeOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (1021) | Can |