Forum » Programska oprema » kateri program za načrtovanje hiše in okolice
kateri program za načrtovanje hiše in okolice
majlo ::
Mene zanima, kateri programis se uporabljajo za načrtovanje notranjosti hiš in okolice,
da ima že vključene osnovne oblike, npr da kliknem mogoče na obliko hiše, pa mi izriše
hišo, nato pa na zelenico, program pa nariše zelenico, določiš barve itd, skratka kak profesionalen program za urejanje in oblikovanje okolice?
Če sem mogoče nerazumljivo napisal se oproščam, ampak po moje tako večina ve, kaj imam v mislih.
LP Majlo
da ima že vključene osnovne oblike, npr da kliknem mogoče na obliko hiše, pa mi izriše
hišo, nato pa na zelenico, program pa nariše zelenico, določiš barve itd, skratka kak profesionalen program za urejanje in oblikovanje okolice?
Če sem mogoče nerazumljivo napisal se oproščam, ampak po moje tako večina ve, kaj imam v mislih.
LP Majlo
Mr.B ::
Mene sicer zanima podobno, toda mene zanima risanje vrtov in okolice.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vesoljc ::
heh, tko je...
orodje ne dela kr samo
orodje ne dela kr samo
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V katero slovensko regijo bi šli živet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19673 (15177) | zobnik |
» | Stroški življenja v hiši (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23190 (18917) | energetik |
» | Program za modeliranje hišeOddelek: Programska oprema | 5527 (3877) | soncek12 |
» | Sranje psov po dvorišču (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 34644 (29745) | Pšenični |
» | Računalniška miza.Oddelek: Kaj kupiti | 16851 (7188) | nodrim |