Forum » Programska oprema » s. p. in OpenOffice
s. p. in OpenOffice
Sims ::
Lep pozdrav,
morda malo hecno vprašanje pa vendar. Ali se kot s.p. (samostojni podjetnik) lahko uporablja open ofice brez posledic inšpektorja? Torej zanima me, če pridejo na dom(firmo) preverit programsko opremo in je naložen OpenOffice, ali mi lahko težijo?
Če je to free in lahko uporabljam, je kje kak certifikat, da bi ga sprintal, kjer črno na blelem piše, to je "free" ...
hvala.
LP,
Sims
morda malo hecno vprašanje pa vendar. Ali se kot s.p. (samostojni podjetnik) lahko uporablja open ofice brez posledic inšpektorja? Torej zanima me, če pridejo na dom(firmo) preverit programsko opremo in je naložen OpenOffice, ali mi lahko težijo?
Če je to free in lahko uporabljam, je kje kak certifikat, da bi ga sprintal, kjer črno na blelem piše, to je "free" ...
hvala.
LP,
Sims
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
[SkA] ::
http://www.openoffice.org/license.html
Skratka.. tvoja licenca, oziroma pravica do uporabe. Lahko si jo sprintaš ampak mislim da ne boš rabil.
Skratka.. tvoja licenca, oziroma pravica do uporabe. Lahko si jo sprintaš ampak mislim da ne boš rabil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Microsoft OfficeOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (999) | Lonsarg |
» | Izšel OpenOffice 2.3Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 6095 (4286) | spucek |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11886 (9518) | Jst |
» | Preizkus nove odprte pisarneOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2446 (2446) | jype |
» | OpenOffice 1.1 izšel!Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 2869 (2869) | moj_nick |