» »

Neverjetno ampak resnicno (duron 100 stopinj available)

Neverjetno ampak resnicno (duron 100 stopinj available)

Bibi ::

Bibi je vceraj sestavljal compa za kolega. In ker me je nekaj jezil procesor (navijanje z svincnikom) sem ga za trenutek dal v mojo plato. Seveda sem odstranil procesor in hladilnik in namestil novega.... in spet sestavil, AMPAK POZABIL PRIKLJUCITI VENTILATOR. No potem sem ga se navil 700@900 in sel v win 2000. Tam nimam nobene controle temperatur saj vse vedno dela ok. NO potem sem 10 min storal po racunalniku ko se mi je zdelo vse skupaj zelo sumljivo tiho. Pogledam volcanota in ventilator stoji, kabli od vrocine zalostno visijo vstran. Seveda je smrdelo tako da je bilo joj ampak ne po zazganem proc. Seveda takojsnja ustavitev racunalnika, potem probam z roko ali je res vroce, sledi kletje hlajenje roke, priklop ventilatorja in zagon. Ko se je zagnal je imel 89 stopinj. PO moje je procesor bil na kakih 100 stopinj.
No tukaj je slovenski test vzdrzljivosti duronov. Seveda se imamo zahvaliti povrsnosti

element ::

Res si lahko vesel, da ga nis skuru. >:D Pr takih temperaturah se začne silikon notr kr topit! 8-O No, men se je to tud že zgodil, sam na grafični, ko sm pozabu BOrba prklopt, pa še stika med orbom in grafično ni blo (je blue orb bil upognjen) in je deloval gor kot grelec! 8-O Pol potipam, je bla cela kartica vroča, pa še speku sm se! ;( No, sej ni blo panike, sam ene 65°c. Od takrat zmer preverim, če dela vent. :D

Sumo ::

Hehe, jst se pa sekiram k gre moj duron do 60° :D

Bungee- ::

Pelcijan: silikon topit ???? A ne ves da so cipi na SILICIJEVIH rezinah.|O (to ze itak vsi vrabci civkajo). Ce pa mogoce americane poslusas in ne poznas malcek ozadja zadev, ti pa bog pomagaj saj ves ce pises navodila za americane al pa za butce itak ni nobene razlike.:D Sicer pa nobena zadeva, ki je originalno namenjena hlajenju ne deluje kot grelec, no ja razen TEC-a, ce je narobe priklopljen ... ampak to so ze zelo aktivne komponente. 8-)
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.

OZZY ::

No obstajajo tudi taki srečkoti, kot si ti, da se jim procesor po takem ,,eksperimentu`` ne skuri. :D>:D Morš met tud mal sreče.
Go with the flow.

goranTNT ::

Tole je živ krompir!Nč druzga.

asPeteR ::

Ja ja neznanje,...
Procesor res vsebuje ''silikon'', če tega ne veste; namreč AMD pospešeno išče alternativo navadnemu silikonu, kajto le-ta je razmeroma slabo topletno prevoden, menda je to snov že iznašel, ki jo bo uporabil na naslednjem rodu procesorjev.
Prosecor NI samo kamen. (beri:silicij):D

msmiha ::

Duroni naj bi zdržali okoli 90*C.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

element ::

Bungee-, jest sm to mal iz štosa reku! Hehe, vi ste pa zares uzel >:D! :D:D Se procesor zapeče in postane hrustljav in okusen... :D:D

Tomi ::

Samo za informacijo, za polprevodne elemente služi silicij, ki je "umazan" s silicijevim dioksidom ali kakšno podobno snovjo..
metrodusa.blogspot.com

Jaxx ::

Ja ja, assPeter, si pek! Silikon, guma?, to mi deli! SILICIJ=Ang.Silicon!!!
P-type Silicij=Silicij(Si) + Bor(B)
N-type Silicij=silicij(Si) + Fosfor(P)
PNP, NPN, got it????? ...|O

Nemelk ::

hm, če je to procesor res prestal brez hujših posledic, si kupi en komplet srečk za katerokoli igro na srečo:P
Nemelk ™

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD-ju zmanjkuje šestjedrnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
7015218 (12490) Steinkauz
»

Novičke iz Intelovih logov

Oddelek: Novice / Procesorji
254109 (2815) Meizu
»

3D procesorji

Oddelek: Novice / Procesorji
304382 (2473) Pyr0Beast
»

COS, nastanek življenja in nekoč smo se o tem zgovarjali