Forum » Hlajenje in modifikacije » IR_Babun
IR_Babun
Pretorijanec ::
Kakor veste, je to tist člouk, k dela waterblocke. Jst sm mu ga tut dau delat. Ker ga pa NIKJER ne morem dobit, mu težim tuki. IR_Babun: kdaj bo moj waterblock narejen!?
DrSergioDJ ::
hehe, jest sm tud ga dal pr njemu narest, pa sm čaku tko, ene 20 dni, pol me je pa še zajebu, k ni pršu dost hitr za v portoroz in ko je prsu pac nism sprejmu. Clovek pac ne ve, kako se biznisira. Pa brez zamere
...
R@C@ ::
Jest sem ga pri Morphlingu naroču, pa sem ga dobu v treh dneh. Sem pa zlo zadovoljen z blokom in še prav lep je.
Evo vam naslov, pa ga zasujte z MAILi !!!
Evo vam naslov, pa ga zasujte z MAILi !!!
DrSergioDJ ::
jap, jest sm ga pol tud pr morphlingu naroču, pa je zlo hitr naredu in dostavu, človk je legenda
...
OZZY ::
Ir_Babuni ni kriv za zamudo. Za zamudo je kriv njegov prijatel, ki ima mašino in naredi blok. Kako vem.Zato, ker sem tudi jaz in pa ASH pri njem naroča bloke in sva čakala kar nekaj časa. Ampak se ni tako mudilo tako da ni blo tak problem. Je pa res, če naročiš pričakuješ najkasnej v kakem tednu, da dobiš.
Go with the flow.
Pretorijanec ::
sej to me ne jezi, da zamuja (no, mal že). Jezi me, da se mi ne oglasi! Sm mu pisal na mail---> ni odgovoril. Sem mu poslal SMS---> ni odgovoril. Jaz bi samo rad, da se mi oglasi in reče: "Sorry k zamuja, bo v enem mescu 100%" Pol ni problema, ker vem, da ni pozabu,... Če se pa ne oglasi, sm pa jezn, ja
Pretorjanec: A si mogoče pomislu, da je na dopustu. Jest sem mel enkrat tudi podobno kot ti situacijo. Kličem in kličem njegovega frenda in se ne oglasi. Pol pa me pokliče in pove, da je bil na dopustu in se opraviči. Ti bom posredoval številko od frenda , ki dela bloke pa njega direktno pokliči. Sicer ne vem kako je frendu ime ampak tu je cifra: 040/516361 in reci, da si dubu cifro od Teota (tako je ime Ir-ru). drugače pa ma ir drugo cifro. Če nimaš prave je tu: 040/316364.
Upam, da bo ok.
Upam, da bo ok.
Go with the flow.
Morphling 1 računa za bloke 6000 sit ali pa tudi več, če naredi večji blok. Npr. blok za mojga durona naj bi pršu toliko kot sem napisal.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OC TB 1000mHzOddelek: Navijanje | 1163 (925) | jurcek |
» | Kdo vse na forumu izdeluje vodne bloke?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1012 (860) | rooster |
» | Vodni blok iz ....??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1201 (1006) | DrSergioDJ |
» | !!! H2O BLOK !!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1748 (1440) | DrSergioDJ |
» | vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2272 (1532) | OZZY |