Forum » Programska oprema » Kako zaklenit cd
Kako zaklenit cd
bogy ::
Pozdrav
zanima me s katerim programom bi lahko zaklenil cd, tako da bi pri zagonu vprašal za geslo.
Hvala
zanima me s katerim programom bi lahko zaklenil cd, tako da bi pri zagonu vprašal za geslo.
Hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
hruske ::
Ce mislis pri autorunu, potem je to dejansko zelo slaba ideja, ker se da autorun zelo enostavno izklopit. Ce hoces podatke na cdju zavarovat, potem jih moras zakriptirat.
Sam bi to naredil z linuxom in njegovo podporo kriptiranju podatkov, ampak ti si predvidevam windows uporabnik?, tako da nisem preprican.
Sam bi to naredil z linuxom in njegovo podporo kriptiranju podatkov, ampak ti si predvidevam windows uporabnik?, tako da nisem preprican.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hruske ()
hruske ::
Kernel ti omogoca enkripcijo celih particij. Torej naredis particijo veliko 690MB in njen image posnames na CD.
moj_nick ::
k3b ne omogoča (še) tega.
Image narediš z mkisofs, ga encryptaš z losetup in zapečeš s cdrecord.
edit: to ni bilo navodilo, samo iztočnica
Image narediš z mkisofs, ga encryptaš z losetup in zapečeš s cdrecord.
edit: to ni bilo navodilo, samo iztočnica
110111001001010001010000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VeraCrypt ali enostavnejša rešitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1972 (1687) | techfreak :) |
» | Kriptirani podatki Nexus 6 povzročajo težaveOddelek: Novice / Android | 13723 (10995) | Jst |
» | TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11004 (8416) | poweroff |
» | Vlada ZDA bo uporabljala polno kriptiranje vseh diskov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 9824 (7859) | Matrin |
» | Zaščita CDjaOddelek: Programska oprema | 1190 (1045) | Han |