Forum » Programska oprema » Pošta in antivirusni program
Pošta in antivirusni program
polde66 ::
Lep pozdrav
Moj problem je sledeč, konektam se na pošto -outlook expres in mi seveda takoj zazna norton virus ter prepreči nadalnje nalaganje. Seveda je zadeva dobra samo kaj ko mi zablokira celo pošto oz vse kar imam na srežniku.
Je kaka varianta da točno dololčeni pošti zaprem pot še preden se mi nalaga na računalnik. Nekje sem zaznal da je to mogoče, pa če kdo ve kako naj mi prosim pove postopek.
Vsem znalcem in čitateljem v naprej hvala.
Lp andrej
Moj problem je sledeč, konektam se na pošto -outlook expres in mi seveda takoj zazna norton virus ter prepreči nadalnje nalaganje. Seveda je zadeva dobra samo kaj ko mi zablokira celo pošto oz vse kar imam na srežniku.
Je kaka varianta da točno dololčeni pošti zaprem pot še preden se mi nalaga na računalnik. Nekje sem zaznal da je to mogoče, pa če kdo ve kako naj mi prosim pove postopek.
Vsem znalcem in čitateljem v naprej hvala.
Lp andrej
- polepsal: Predator ()
ali3n ::
če ima poštni strežnik webmail, potem to naredi tam;
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Oj
Misliš da nardijo avtomatsko al jih jaz opozorim?
Mam pa račun odprt na volji
Hvala ti zaenkrat
LP Andrej
Misliš da nardijo avtomatsko al jih jaz opozorim?
Mam pa račun odprt na volji
Hvala ti zaenkrat
LP Andrej
Ojojoj kakšen bik sem,
grem z geslom na www.volja.net, pogledam pošto in zbrišem kar mi ne paše, in potem seveda deluje kot namazano.
LP Andrej
grem z geslom na www.volja.net, pogledam pošto in zbrišem kar mi ne paše, in potem seveda deluje kot namazano.
LP Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dilema pred nakupom tabličnega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1978 (1832) | Kekec |
» | 3D modeliranje v .......Oddelek: Programiranje | 1402 (935) | c0dehunter |
» | instant internet (Mobitel d.d.)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3196 (2568) | misek |
» | Prenosnik za okoli 200 000 sitOddelek: Kaj kupiti | 2498 (1844) | mitjaje |
» | Konfiguracija?Oddelek: Kaj kupiti | 815 (728) | dreja |