Forum » Pomoč in nasveti » Epson 480 SXU tezava
Epson 480 SXU tezava
Thrivial ::
>An unknown error has occurred.
Unplug your printer and contact your dealer or authorized service center.
Gonilniki so originalni, racunalnik zazna tiskalnik, prikaze kolicino barvila v kartusah, ko pa hocem kaj natisniti, dobim zgornje sporocilo. Barvna kartusa je tik pred koncem, ampak je ne morem menjati, ker zgornji trigger prepreci to. Ima kdo kaksno pametno idejo, ali naj pobasem zadevo, vrzem v smeti in se nazaj grede oglasim pri lokalnem dilerju?
Hvala. :-)
lp
Unplug your printer and contact your dealer or authorized service center.
Gonilniki so originalni, racunalnik zazna tiskalnik, prikaze kolicino barvila v kartusah, ko pa hocem kaj natisniti, dobim zgornje sporocilo. Barvna kartusa je tik pred koncem, ampak je ne morem menjati, ker zgornji trigger prepreci to. Ima kdo kaksno pametno idejo, ali naj pobasem zadevo, vrzem v smeti in se nazaj grede oglasim pri lokalnem dilerju?
Hvala. :-)
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
Brane2 ::
Prnes meni. Bom pogledu. Mam nek servisni softver za Epsone, ki bi znal pomagat...
Aja: Upam, da imas tudi paralelni port na tem printerju. Un moj software ne dela na USB...
Aja: Upam, da imas tudi paralelni port na tem printerju. Un moj software ne dela na USB...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Thrivial ::
Bah, USB only. Sicer je pa doma ze vec kot dve leti in se je amortiziral. Od nekdaj imamo Epsone pri hisi in od nekdaj so bili potrosni material. Mogoce bo treba HP kupiti?
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
pkrzic ::
Pri meni se zgodilo isto. Printer ni bil pokvarjen, le gobica za odvečno barjo je bila popolnoma "napita" z barvo. Nesel sem ga na servis, pa so hoteli 15.000 za zamenjavo gobice, zato sem ga kar nazaj vzel in gobico opral in osušil sam. Nisem pa čisto siguren, če so printer na servisu kakorkoli resetirali. Lahko bi vprašal po telefonu na servis (mislim, da je pooblaščeni uvoznik in tudi serviser Avtera).
joe7 ::
Ali mogoče kdo lahko kaj več pove o tem čiščenju gobice.Sam imam isti problem,pojavil pa se je po nekajkratnem čiščenju zaradi zasušene barve.
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2797 (2180) | Brane2 |
» | Epson 915 Photo? and my story:)Oddelek: Kaj kupiti | 1780 (1620) | Brane2 |
» | Epson stylus color 680 problemOddelek: Strojna oprema | 1518 (1478) | Brane2 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 4006 (3430) | TheJack |
» | Čiščenje glav v printerju.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5204 (5057) | Brane2 |