Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se mi resetira ko ga skeniram z antivirusnimi programi?
računalnik se mi resetira ko ga skeniram z antivirusnimi programi?
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
Imam problem ko skeniram računalnik z ad aware professional edition ali z avg free edition se mi računalnik ko najde nekaj objektov nenadoma resetira tako da niti nemorem poskenirat vse do konca če pa ga skeniram z spyware doctorjem pa gre vredu skozi. Se komu sanja kaj bi bilo narobe?
Mislim da tu ne gre za hardversko napako ker drugače dela bp.
To sem opazil danes zjutraj sepravi včeraj ko sem ga skeniral je bilo še vse normalno.
Drugo kar me zanima je to vedno ko ga resetiram mi avg najde nek virus ki ga potem lahko zbrišem samo vedno ko ga resetiram se spet pojavi kakšna ideja?
Ali obstaja kakšna učinkovita zaščita proti trojancem ker zdaj jih imam že kar nekaj samo vsak program s katerim jih poskušam odstranit napiše da jih je našel samo da jih nemore vseh odstranit potem pa se najde kakšen file ali 2 ki jih nemore odstranit in ta se potem razmnožuje in dela nadalno škodo kaj naj torej naredim da bom vsaj kolikor toliko varen požarni zid imam tisti ki je v windowsih.
Kako naj najdem exe fajle od teh trojancev pa da jih ročno pobrišem? Če nebom tega problema rešil mi ostane samo še format?
Pa še sistem win xp servis pack 2
1 gb rama
Amd xp 2800+
epox 8 rda+
grafična ati radeon 9200
cd plekstor in teak.
Hvala vsem za odgovore.
Lp
Imam problem ko skeniram računalnik z ad aware professional edition ali z avg free edition se mi računalnik ko najde nekaj objektov nenadoma resetira tako da niti nemorem poskenirat vse do konca če pa ga skeniram z spyware doctorjem pa gre vredu skozi. Se komu sanja kaj bi bilo narobe?
Mislim da tu ne gre za hardversko napako ker drugače dela bp.
To sem opazil danes zjutraj sepravi včeraj ko sem ga skeniral je bilo še vse normalno.
Drugo kar me zanima je to vedno ko ga resetiram mi avg najde nek virus ki ga potem lahko zbrišem samo vedno ko ga resetiram se spet pojavi kakšna ideja?
Ali obstaja kakšna učinkovita zaščita proti trojancem ker zdaj jih imam že kar nekaj samo vsak program s katerim jih poskušam odstranit napiše da jih je našel samo da jih nemore vseh odstranit potem pa se najde kakšen file ali 2 ki jih nemore odstranit in ta se potem razmnožuje in dela nadalno škodo kaj naj torej naredim da bom vsaj kolikor toliko varen požarni zid imam tisti ki je v windowsih.
Kako naj najdem exe fajle od teh trojancev pa da jih ročno pobrišem? Če nebom tega problema rešil mi ostane samo še format?
Pa še sistem win xp servis pack 2
1 gb rama
Amd xp 2800+
epox 8 rda+
grafična ati radeon 9200
cd plekstor in teak.
Hvala vsem za odgovore.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 657625 (15162) | Domini tm |
» | Laptop vroč v idleOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3616 (3355) | Steampunk |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4186 (3112) | grofsi |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4765 (3135) | AlexUS |
» | Trojanski KonjOddelek: Pomoč in nasveti | 1980 (1766) | matic35 |