Forum » Programska oprema » Excel in zaganjanje vsake datoteke v posebnem oknu
Excel in zaganjanje vsake datoteke v posebnem oknu

lojze_car ::
Torej, ali se da excel prepričat, da vsako datoteko odpre v posebnem oknu (tako kot word). Se pravi, če imam odprte 2 datoteke, sta tudi ZARES 2 okni (ne samo, da sta prikazana dva gumba na taskbarju od winsov). To želim zato, da ko kliknem na X (križec) od okna od excela, da se mi ne bodo zaprli VSI odprti fajli ampak samo aktivna datoteka.
Gre za office 2003 pro.
Gre za office 2003 pro.

zdravc ::
Za excel se to enako nastavi kot v Wordu.
Daj kljukico v okna v opravilni vrstici.
Daj kljukico v okna v opravilni vrstici.
kdor zna pa žih

lojze_car ::
Lahko prosim malo bolj natančno poveš? Če misliš na Window->določeno okno to ni tisto, kar jaz iščem. Jaz bi rad, da okna, ki so pokazana v WINDOWS TASKBAR so tudi v resnici LOČENA. Ker če klikneš na katerekoli gumb od excela v windows taskbarju se ti v bistvu prikaže ISTO okno, le zamenja se fajl, ki ga okno prikazuje. --> ne moreš imeti odprtega enega okna in v ozadju NARISANEGA (ne samo odprtega) še drugega. (Primerjaj word in excel).

zdravc ::
Sem opazil, da to ni isto kot v Wordu. Obstaja pa druga rešitev. Če ročno zaženeš excel skozi Start/zaženi (vpišeš samo excel), se odpre okno excela. Če to še enkrat narediš se ti odpre novo okno excela. Torej si na namizju narediš svojo bližnico za zagon excela, ki se ti bo vsakič odprl v novem oknu.
kdor zna pa žih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - 2 dokumenta hkratiOddelek: Programska oprema | 2083 (1952) | cojss |
» | ms office excel 2003, ctrl+s ne dela kot bi moralOddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (1052) | Duhec |
» | Izšel LibreOffice 3.4.0Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 7332 (4763) | Icematxyz |
» | Brezplačen program za reševanje poškodovane XLS datotekeOddelek: Programska oprema | 3429 (2991) | imagodei |
» | Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!Oddelek: Programska oprema | 2664 (2413) | bili_39 |