Forum » Programska oprema » Outlook - Skupna raba podatkov o prostem/zasedenem času
Outlook - Skupna raba podatkov o prostem/zasedenem času
Shkorc ::
Zanima me za Outlook XP. Ker drugače uporabljam dlančnik kot planer sem rekel, da bi sprobal kako deluje koledar v outlooku (lahko sinhroniziram med seboj).
Videl sem tudi da imaš možnost skupinskega urnika, kjer vidiš od ostalih ljudi na mreži, kdaj so zasedeni. Probaval sem vso stvar poštimati med dvema računalnikoma, a brez uspeha.
Zanima me, če bi hotel podatke shranit nekam na disk in jih lahko drug vidi, kako se to naredi? Ali je za to potreben microsoftov exchange server? Pri iskanju je nekaj težilo da moram navest javen folder, samo to najbrž ni sheran folder, ker tako stvar ni delala?
Če je kdo že kaj takega počel bi bil zelo hvaležen kakih nasvetov
Videl sem tudi da imaš možnost skupinskega urnika, kjer vidiš od ostalih ljudi na mreži, kdaj so zasedeni. Probaval sem vso stvar poštimati med dvema računalnikoma, a brez uspeha.
Zanima me, če bi hotel podatke shranit nekam na disk in jih lahko drug vidi, kako se to naredi? Ali je za to potreben microsoftov exchange server? Pri iskanju je nekaj težilo da moram navest javen folder, samo to najbrž ni sheran folder, ker tako stvar ni delala?
Če je kdo že kaj takega počel bi bil zelo hvaležen kakih nasvetov
noraguta ::
do verzije office xp je slo tudi tako kot si si zamislil. od xp naprej pa rabis exchange.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Smorny ::
Bom jaz vskočil. Torej, laufamo outlooke 2003 in imamo Exchange Server. Kaki je postopek naprej, da bo tajnica lahko ostalim vnašala termine in bo možna interakcija med zaposlenimi?
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android - Exchange odjemalecOddelek: Mobilne tehnologije | 1539 (1314) | rogi2010 |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3374 (3064) | axee |
» | Infrastruktura serverjev v podjetju - problem oz. vprašanjaOddelek: Strojna oprema | 2886 (2128) | gokky |
» | Outlook -> ExchangeOddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1090) | Ziga Dolhar |
» | Ximian Connector za Microsoft Exchange Server pod GPLOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2426 (2426) | roko22 |