» »

igra noce delat

igra noce delat

mihhec ::

No jest sm si naredu varnostno kopijo igrc.Zdej pa te igrce nocta delat.dejte mi pomagat ker originala pa lih neb rad uporablu pogosto.

Tr0n ::

Tako ziher ne bos dobil pomoci. Bos pa ze moral bit malo bolj natancen glede problema.

Predator ::

dobr bi bilo povedat katere igrce želiš backupirat pa s katerim programom si to naredil

Ok hocem bakupirat microsoft rallisport challenge.Naredil sem pa tako da sem kar dal kopiraj cd v nerotu sedaj mi igrca dela sam ko na zacetku dela verifeing cd mi pol napise da neki ni taprav cd al neki takiga.

Z nerotom bos tezko naredil 1:1 copy originalnega CDja. Probaj z Alcohol 120% ali CloneCD.

A s temi programi naj bi pol igrca delala cist normaln.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihhec ()

ja

A ste 100% procentni ker nebi rad cd-jev stran metu.

ko boš naredil image na disk ga lahko prej mountaš ( uporabi deamon tools oz alcohol ma virtual cd-rom že vgrajen ) pa pogledaš če ti bo delal

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Predator ()

Image na disk pa mountaš.Dejte mi mal bl podrobno to razlozi image na disk kako naredim image na disk.Sm pac zacetnik.Kaj morm

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihhec ()

A pa kreka mogoce ne rabim slucajno.K edn mi je enkrat reku da rabis crack zato.Ce ga rabim kje ga lahk dobim

Ce naredis 1:1 kopijo CDje ne rabis nobenega cracka.

Mr. ::

Crack rabiš za igre ki jih kopiraš v nerotu in drugih programih.Če si nabaviš alcohol120% ali clonecd pa ne.

gappee ::

alcohol120% je za plačat, če ga dol daš?:|

lepi joker ::

image na disk lahko narediš tudi z Clone cd,kjer imaš funkcijo :beri v image datoteko.
Clone cd ti pa tudi naredi Virtual clone cd in pol samo to igro ,ki jo imaš v image Mount-aš...

Alcohol120% je za neki casa free.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

alcohol 120%

Oddelek: Programska oprema
72097 (1546) Dejvid123
»

Kopiranje zaščitenih CD-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
469302 (7508) charly5650
»

Virtual drive oz. navidezni pogon? Kaj je to?

113656 (3439) pivmik
»

NAJ SOFT za SNEMAT

151495 (1154) BaRtMaN
»

Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
321734 (1368) AnWar

Več podobnih tem