Forum » Kaj kupiti » Kje dobavljate baker?
Kje dobavljate baker?
planetparty ::
Kje se da kupiti, jaz bi rabil 10*10*2cm ploščo. Kje nabavljate vi tole?
Najbolj bi bil vesel, če bi kdo povedal, kje v Murski Soboti bi se to dalo kupiti.
Najbolj bi bil vesel, če bi kdo povedal, kje v Murski Soboti bi se to dalo kupiti.
Sem se odločil, da bom kupil več kot le 10*10cm
Izdelati imam namen kar nekaj reber in hladilnikov za grafične kartice, seveda vse ročno , unikati pač imajo prednost
Samo ne vem, kje naj kupim bakrene plošče...ali pa je to morda skrivnost, da kje kupujete?
Izdelati imam namen kar nekaj reber in hladilnikov za grafične kartice, seveda vse ročno , unikati pač imajo prednost
Samo ne vem, kje naj kupim bakrene plošče...ali pa je to morda skrivnost, da kje kupujete?
ali3n ::
npr. metalka trgovina, morda kak Merkur; ne vem kako je z bakrom v Bauhausu, Baumaxu in Oby-ju... poklič mal po štacunah...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Hvala za namige, bom danes preveril v Merkurju, ker drugo mi ne pride v poštev...edino Merkurja imamo tu v Prekmurju, odrezani smo od sveta, da o Lendavi sploh ne govorim
Zgodovina sprememb…
- spremenil: planetparty ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prozorna cev?Oddelek: Loža | 1707 (1366) | Padly88 |
» | Iščem te vijakeOddelek: Kaj kupiti | 3851 (2997) | gumby |
» | Prikljucki - fittingiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1162 (1046) | zbogi |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8826 (6926) | Jackass |
» | Katere cevi priporočateOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3255 (2732) | burkiburke |