Forum » Pomoč in nasveti » Disk Scena
Disk Scena
wprasajcek ::
povejte mi kaj naj naredim a je mogoce disk fuc???
imam WD Caviar 3.2Gb na kterega bi rad dal linux (SLACKWARE 7.1)
in ko je biu se brez particije sem naredil gor particijo za linux vse v redu in prav... ko pa formatira disk pa preproste masina zamrzne ... ko sm dau na ta2 masino sm pa dau ta disk kot slave in ta na1 masini lepo u partition magic zazna disk pa to particijo za linux.... in sem dal lepo delete partition pa senkrat sm isto particijo naredu in zacne delat.... prvi del naredi ko pa ima 2 of 2 se pravi ko dela particijo ... napise mi samo creating partition mi stvar zamezne ze na zacetku ... kaj narediti ... je mogoce disk FUC??
imam WD Caviar 3.2Gb na kterega bi rad dal linux (SLACKWARE 7.1)
in ko je biu se brez particije sem naredil gor particijo za linux vse v redu in prav... ko pa formatira disk pa preproste masina zamrzne ... ko sm dau na ta2 masino sm pa dau ta disk kot slave in ta na1 masini lepo u partition magic zazna disk pa to particijo za linux.... in sem dal lepo delete partition pa senkrat sm isto particijo naredu in zacne delat.... prvi del naredi ko pa ima 2 of 2 se pravi ko dela particijo ... napise mi samo creating partition mi stvar zamezne ze na zacetku ... kaj narediti ... je mogoce disk FUC??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk se noče formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 3273 (2518) | Ikspe |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4032 (2936) | McMallar |
» | [Linux][Ubuntu] - namestitevOddelek: Operacijski sistemi | 1857 (1718) | aks_! |
» | Partricije ter win XP in RH9Oddelek: Operacijski sistemi | 1260 (1094) | DixieFlatline |
» | Težava z WD diskom.Oddelek: Strojna oprema | 1644 (1252) | Slavček |