Forum » Programska oprema » Pokazatelj dejanske hitrosti interneta ... ?
Pokazatelj dejanske hitrosti interneta ... ?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Imam ADSL in route. Zanima me, če obstaja kakšen programček, ki bi npr v system try kazu dejansko hitrost internetne povezave, saje, če sedaj kliknem na povezavo pa propertis mi napiše hitrost lan-a (100Mbit).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Imam ADSL in route. Zanima me, če obstaja kakšen programček, ki bi npr v system try kazu dejansko hitrost internetne povezave, saje, če sedaj kliknem na povezavo pa propertis mi napiše hitrost lan-a (100Mbit).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Kr nekdo ::
na tem linku ti ne kaže kolko je pač tvoja povezava, ampak koliko ti je pač trenutno prenosa Vnesite tukaj, to se lahko razlikuje od časa do časa, če pa hočeš maš pa tudi programe ki jih lahko inštaliraš in ti kažejo in beležijo koliko imaš prenosa
lp
lp
SkIDiver ::
Odličen program, ki ga jaz poznam za to je DU Meter. Meri ti download, upload, kaže dnevni, tedenski, mesečni povzetek prenosa v obe smeri in lahko nastaviš v kaki enoti ti prikazuje prenos. Al maš raje bite al pa Bajte. Poleg tega ima še par piškotkov, kot so prosojnost programa, da je manj opazen in opozorila, če dosežeš določeno količino prenosa in podobno. Za program pa najbolje da malo pogooglaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Torrenti v UbuntuOddelek: Omrežja in internet | 1539 (1325) | Marko69 |
» | Piratski zaliv z več kot milijon torrentov, 10 milijonov odjemalcevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9091 (3970) | Relanium |
» | Minty MP3 playerOddelek: Novice / Diski | 4969 (3882) | Brane2 |
» | ADSL tezaveOddelek: Omrežja in internet | 1764 (1061) | Hux |
» | DownloadingOddelek: Omrežja in internet | 2765 (2299) | Quickbeam |