Forum » Hlajenje in modifikacije » kako s sprayi
kako s sprayi
`ripper` ::
Ne vem ce je tole taprava rubruka za tole temo, sam pac... bom prasu useen ;)
Zanima me, glede na to da usi veselo strihate ohisja, kaj vse moram narest in nanest na plastiko, da bo imela luskan chrome-look (barvam ogledala od avta)
Jasno mi je, da moram najprej povrsino lepo spucat, mogoce s ksnim finim smerglom pobrusit, pol pa pac..v vec plasteh nanasat spray. Tukej pa nastopi problem: Kupil sem ColorWorks spray krom farbe (barva mi kr ustreza), samo na piksni nikjer ne pise na kaksni osnovi deluje zadeva , zanima me pa to predvsem zato, ker morm dat cez se lak. Zdej, ce gdo tok dobro pozna tele sprejcke, da napamet ve al pa ce obstaja ksna univerzalna zadeva, k lepo pokrije in use pusti pokrivat ;) (lakiram predvsem zato, ker sicer sprej naj bi ostal, samo na plehu oz. plastiki se zmer odkrusi/spere, ceprav mi marsigdo zatrjuje da ne). Ce ga povoham... smrdi mi ne najbl po nitro razrecilu...
Zanima me, glede na to da usi veselo strihate ohisja, kaj vse moram narest in nanest na plastiko, da bo imela luskan chrome-look (barvam ogledala od avta)
Jasno mi je, da moram najprej povrsino lepo spucat, mogoce s ksnim finim smerglom pobrusit, pol pa pac..v vec plasteh nanasat spray. Tukej pa nastopi problem: Kupil sem ColorWorks spray krom farbe (barva mi kr ustreza), samo na piksni nikjer ne pise na kaksni osnovi deluje zadeva , zanima me pa to predvsem zato, ker morm dat cez se lak. Zdej, ce gdo tok dobro pozna tele sprejcke, da napamet ve al pa ce obstaja ksna univerzalna zadeva, k lepo pokrije in use pusti pokrivat ;) (lakiram predvsem zato, ker sicer sprej naj bi ostal, samo na plehu oz. plastiki se zmer odkrusi/spere, ceprav mi marsigdo zatrjuje da ne). Ce ga povoham... smrdi mi ne najbl po nitro razrecilu...
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
- premaknil iz Znanost in tehnologija: Gandalfar ()
ali3n ::
nitro pa plastika - NO GO!!! ti bo stopilo plastiko
http://users.volja.net/odargo/Slotech/b... tule so osnovna navodila kako barvat
sicer pa tole ni za v "znanost" stran na
http://users.volja.net/odargo/Slotech/b... tule so osnovna navodila kako barvat
sicer pa tole ni za v "znanost" stran na
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nabava glicerinaOddelek: Kaj kupiti | 7327 (4373) | radmannsdorf |
» | Barvanje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2833 (2495) | m0LN4r |
» | Barvanje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3545 (3228) | NobelMan |
» | Barvanje RačunalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2242 (1873) | ali3n |
» | S čim pofarbat ohišje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3267 (2892) | nikonezna |