Forum » Pomoč in nasveti » Net limiter
Net limiter
Pro2Type ::
Mene pa zanima, k mam zdej net limiter, pa mam 2 rčaunalnika priklopljena na 2 mb adsl, preko umesnika switch, Zanima me kako bi lahko na enem računalniku omejil promet samo na 50 kb/sec, download, na enem pa ostalo. Se čist nč ne znajdem v tem programu!
hVALA
hVALA
CallMeAl ::
NetLimiter je pa ja krasen programček :) sem ga tudi sam namestil pred kratkim in sem navdušen, ker končno nimam več zabasanega uploada.
glede nastavitev pa je stvar popolnoma jasna - omejuješ lahko skupno hitrost (črna vrstica) ali pa hitrost posameznih programov. priporočam ti, da razpoložljivi upload razporediš med programe (omejitev vneseš pod Up Limit), ki intenzivno uploadajo ter si pustiš še nekaj KB/s "lufta", da ti upload ne bo zaviral downloada.
LP
glede nastavitev pa je stvar popolnoma jasna - omejuješ lahko skupno hitrost (črna vrstica) ali pa hitrost posameznih programov. priporočam ti, da razpoložljivi upload razporediš med programe (omejitev vneseš pod Up Limit), ki intenzivno uploadajo ter si pustiš še nekaj KB/s "lufta", da ti upload ne bo zaviral downloada.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Določena koločina MB/SOddelek: Omrežja in internet | 679 (611) | Zheegec |
» | Hitrost neta BREZ limitaOddelek: Omrežja in internet | 1659 (1659) | marko1000 |
» | Response time se dvigne ko se vklopi eMule-neuporaben internetOddelek: Omrežja in internet | 1417 (1289) | BattleMaster |
» | Mula se na enem pcju muli, na drugem ne?Oddelek: Omrežja in internet | 1115 (984) | Bakunin |
» | preracunavanje bandwidthaOddelek: Omrežja in internet | 971 (808) | pivmik |