Forum » Pomoč in nasveti » Virus računalnik se UGAŠA ???
Virus računalnik se UGAŠA ???
Coil ::
Imam problem winse sem naložil že 3krat v enem dnevu imam windows XP profesonal SP 1 in norton antivirus 2003 ko namestim windowse vse dela ok potem pa plav zaslon in nekaj piše ena napaka 00000.............. in nekaj da je mogoče virus na rač.... potem se rač. restarta ??? plav zaslon je viden kratek čas ?????
procesor dela 10.5*200 prime 95 stabilen.
prej ko sem imel disk razdeljen na dva dela mi ko sem nanovo namestil sistem ni hotelo vklopiti avto protect v nortonu....zdej sem zbrisal particije in aktiviral samo eno 15 Gb drug del diska pa sploh ni formatiran. cel računalnik sem pregledal z nortonom in z panda activ scan prreko neta...
računalnik mi je našel virus v C:\WINDOWS\system32\winhlpp32.exe - (W32.HLLW.Gaobot.EF) ki pa ga je baje odstranil, s tem da je zbrisal datoteko. [
procesor dela 10.5*200 prime 95 stabilen.
prej ko sem imel disk razdeljen na dva dela mi ko sem nanovo namestil sistem ni hotelo vklopiti avto protect v nortonu....zdej sem zbrisal particije in aktiviral samo eno 15 Gb drug del diska pa sploh ni formatiran. cel računalnik sem pregledal z nortonom in z panda activ scan prreko neta...
računalnik mi je našel virus v C:\WINDOWS\system32\winhlpp32.exe - (W32.HLLW.Gaobot.EF) ki pa ga je baje odstranil, s tem da je zbrisal datoteko. [
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava matične ploščeOddelek: Strojna oprema | 2770 (2405) | Riff |
» | Problem z grafično kartico ATI Radeon 9800proOddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1037) | aco111 |
» | Pri kopiranju s CD-ja se računalnik resetiraOddelek: Strojna oprema | 1433 (1192) | d3k0 |
» | RedHat 9 install problemOddelek: Operacijski sistemi | 1054 (868) | ||_^_|| |
» | Serial ATA in namestitev WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1609 (1456) | Fizikalko |