Forum » Pomoč in nasveti » Še en problem s SB Livom!
Še en problem s SB Livom!
ZanzeK_001 ::
Imam KT7 raid in pa Liva!. Moj problem pa je, da mi mašina velikokrat zmrzne. Sm z neta potegnu nekakšn "PCI latency patch..." pa nč ne pomaga. A ma mogoče kdo kakšen bolj učinkovit popravek??? Hvala!
ChiefThunder ::
Dej poglej pod arhiv novic, je en link na stran s popravkom, ki mislim, da odpravi to težavo.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
BlackHole ::
Katero verzijo popravka pa imaš. Izšel je en novi in tega ne priporočajo, probaj s starejšim, če še nisi.
abcde7 ::
Men tud ni comp delov, sam jest sm mu drugo zvočno in pa vgrajeno, ker sta se "kregale"! Tko so na servisu rekl!
ZanzeK_001 ::
Isto mi dela, če je navito al pa ne.
Glede verzije ne vem katero mam, sam bi reku da mam ta novo. A ma mogoče kdo kakšno starejšo?
Glede verzije ne vem katero mam, sam bi reku da mam ta novo. A ma mogoče kdo kakšno starejšo?
zile ::
Sounblaster naj ima svoj IRQ. Če si share-a IRQ z drugo napravo (največkrat je problem z mrežno), lahko pride do problemov, kot jih imaš sam.
Tukej maš en pogovor na temo Live lockups system.
Drugač pa probi disejblat podporo ACPI-ju, tako da na novo naložiš WIN98 SE, z ukazom c:\up /p i
Tukej maš še eno zgodbo.
Pa
tukej maš verzijo PCI latency 0.10
Zgleda da mam jest srečo glede tega, phew.
Tukej maš en pogovor na temo Live lockups system.
Drugač pa probi disejblat podporo ACPI-ju, tako da na novo naložiš WIN98 SE, z ukazom c:\up /p i
Tukej maš še eno zgodbo.
Pa
tukej maš verzijo PCI latency 0.10
Zgleda da mam jest srečo glede tega, phew.
JLP ::
Probej deinštalirat LiveWare. (Najbol da na nov formatiraš disk pa ne inštaliraš LW. Pr men k mam LW gor je katastrofa. Če mam pa default drajverje z Windows 2000 CDja pol pa uredu dela. Razn da nekej šmi pa škriple pa tak k je bus pod veliko obremenitvijo.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve mrežni kartici v računalniku in konfliktOddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (1106) | eraserr |
» | Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11214 (6243) | mzidy |
» | Meni tud mašina zmrzuje, smrc...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1173) | Justy |
» | OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>Oddelek: Navijanje | 1334 (1028) | morphling1 |
» | Kako prdiobiti 3-5 stopinj celzija?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1241 (1072) | Bungee- |