Forum » Strojna oprema » Napajalc ki ni za na japonsko? [potresi pa te stvari]
Napajalc ki ni za na japonsko? [potresi pa te stvari]
HyperKiller ::
Ne negre za neke standarde ampak:
pred nedavnim sem razbremenil moj ATX napajalc in sm na rele prklopu tist tastr napajalc.(nej en omeni kratico k jo vedno pozabim.)
in zej je problem, če udarim po mizi se drugi napajalc izklop.(bye bye disk, CdRom1, CdRom2, CoolingSystem, KulLedice, in običajno še pa pa widowsi.
najverjetneje je težava v transformatorju, saj se že ob rahlem trku z izvijačem(šraufncigrjam) izklopi (če tolčem po drugih elementih se ne)
pred nedavnim sem razbremenil moj ATX napajalc in sm na rele prklopu tist tastr napajalc.(nej en omeni kratico k jo vedno pozabim.)
in zej je problem, če udarim po mizi se drugi napajalc izklop.(bye bye disk, CdRom1, CdRom2, CoolingSystem, KulLedice, in običajno še pa pa widowsi.
najverjetneje je težava v transformatorju, saj se že ob rahlem trku z izvijačem(šraufncigrjam) izklopi (če tolčem po drugih elementih se ne)
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.
Reso ::
Jaz sem imel podoben problem z enim starim napajalnikom. Odpri ga in spucaj prah pa bo delal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja starega računalnika i5Oddelek: Strojna oprema | 1406 (1074) | KTr1sk |
» | Inštalacija windows xp brez cd-romaOddelek: Operacijski sistemi | 1948 (1783) | ender |
» | D:/ is not accesible incorrect functionOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (948) | Ruby |
» | CD-ROM Drive Fail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (973) | Climber |
» | CD-rom me ne šljivi pet posto!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (948) | Belac |