Forum » Pomoč in nasveti » D:/ is not accesible incorrect function
D:/ is not accesible incorrect function
Ruby ::
Hi all, mam DVD/CD rom vse do ucer dela lepo a dones, dam dvd not in k ga hocem odpret mi pise ta error D:/ is not accesible incorrect function pa k je dvd not mi pise da je ta rom CD drive (D:) k dam pa dvd ven mi pise normalno da je
DVD-RAM Drive (D:) pa CD bere normalno, tud meu sm problem isti pa sm formateru iz drugih razlogov in je delu spet po formatu hvala in za vsakrsno pomoc res.
DVD-RAM Drive (D:) pa CD bere normalno, tud meu sm problem isti pa sm formateru iz drugih razlogov in je delu spet po formatu hvala in za vsakrsno pomoc res.
R33D3M33R ::
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R33D3M33R ()
Celeborn ::
R33D3M33R ti je dal link na google, kjer so rešitve že na prvem zadetku. Razen, če ne znaš angleško.
If air travel is so safe, why do they call it a "terminal"?
dej nooo nedelami DVD rom ze 1 tedn morm neki pect (pod nujno) pa gledu sm u googla to sm ze predn sm kle temo odpru neki probavu pa se zmer isto
zee ::
na DVD/CD romu ne mores snemat CD/DVD medijev. Kaj za eno opticno enoto imas?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
D:\ Optiarc DVD RW AD-7173A SCSI CdRom Device Opis naprave Optiarc DVD RW AD-7173A SCSI CdRom Device Proizvajalec Optiarc Tip naprave DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Vmesnik ATAPI Ime firme Sony NEC Optiarc Inc. Pa to je pekač ker sm peku pred tem.
zee ::
To je pekac fuc, ce mene vprasas. Sprobaj zadevo v kaksnem Live Linuxu (npr. Ubuntu).
zee
RedStar ::
Um NEC je imel velike težave z tem pogonom. Tudi sam sem ga imel pa mi ni zaznal vsaki drugi CD/DVD. Malo poglej po drugih forumih, pa boš videl da je veliko uporabnikov že imelo problem ravno z tem modelom. Razen če ne obstaja kakšen firmware update ali kaj podobnega bo treba stvar zamenjat. Jaz sem zamenjal za Samsunga in od takrat dela vse kot je treba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CD mediji za počasno pečenjeOddelek: Kaj kupiti | 2883 (2117) | WarpedGone |
» | Upgrade Failed pri novem firmware za DVD RW Optiarc (Nec)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1303) | tabla |
» | CD-ROMOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1117) | 5er--> |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8613 (5624) | mtosev |
» | CD-ROM Drive Fail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (969) | Climber |