Forum » Navijanje » Barton 2800+kako odklenit?
Barton 2800+kako odklenit?
KameHameHa ::
Ja v glavnem me zanima,če je že kdo zasledil,da je komu uspelo odklenit tega bartona?
pa še nekaj!
-mislim,da piše v specifikacijah tega proca,da podpira 333 fsb.Ampak se mi zdi,da ob prebiranju na forumu nisem zasledil,da bi kateri podpiral več kot 200 fsb,kar pa je bilo prek pa je bilo že navito.
Tak razsvetlite me!
pa še nekaj!
-mislim,da piše v specifikacijah tega proca,da podpira 333 fsb.Ampak se mi zdi,da ob prebiranju na forumu nisem zasledil,da bi kateri podpiral več kot 200 fsb,kar pa je bilo prek pa je bilo že navito.
Tak razsvetlite me!
KitaKiHira
KameHameHa ::
Aja nekaj še:
Zanima me še kdo od tukajšnih forumašev je dosegel najvišji fsb?
Bol me zanimajo amd-ji ker vsi vemo kak so p4 z fsb-ji
Bol me zanimajo amd-ji ker vsi vemo kak so p4 z fsb-ji
KitaKiHira
njok ::
Obstaja nacij za odklepanje novih (zaklenjenih) AMD-jev, ampak ni ravno preprost. Gre za to, da se s povezovanjem mostičkov procesor prepriča, da se sistemu predstavi kot mobile, njegov množilnik pa postane najvišji možen množilnik. Nato se lahko mnozilnik spreminja z eno aplikacijo iz OS.
Glede tistih 200 in 333 MHz ti je pa jest10 povedal, prvo je dejanska frekvenca, drugo pa efektivna (take frekvence naj bi se podajale v obliki (npr.) 400 MHz DDR, vendar se tega ne držijo ravno vsi).
Glede tistih 200 in 333 MHz ti je pa jest10 povedal, prvo je dejanska frekvenca, drugo pa efektivna (take frekvence naj bi se podajale v obliki (npr.) 400 MHz DDR, vendar se tega ne držijo ravno vsi).
DjTonic ::
Jaz sem dosegel max 252 FSB na Bartonu 2500+. Zbootalo se je tudi pri 255 vendar ni šlo v windowse takrat bi mogel imeti Vmodan PSU. Za več poglej v eno temo, ki govori o tem.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tic ()
Thanks anyway, vendar prav tega Anteca bom v kratkem tudi sam kupil in ga malo voltmodal (Zdaj mam 250W vmodan za en star P3, 400W no mods pa gre naslednji teden v prodajo). Zelo všeč pri teh antecih mi je, da imajo za vsako linijo svojo vsense . To bo še veselo .
btw: Nf7-s je že prodana (Seveda cleaned ) enemu kolegu, ki nič ne navija in mi je zagotovil, da nikoli ne bo .
btw: Nf7-s je že prodana (Seveda cleaned ) enemu kolegu, ki nič ne navija in mi je zagotovil, da nikoli ne bo .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
Tic ::
Jaz mu jo takoj kupim! To sekundo, pa prodam 8rda+! Dej uprasi ga, mu doplacam ;))
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Ga bom jutri za hec rufno na gsm. Vendar dvomim, da ti jo bo prodal, ker se ful boji za svoje stvari pa še težko mu bo razložit zakaj menjava. Mogoče mu bom tole GF4 tud prodal je reko da mi da 30k, zato jo moram v roku enega meseca še enkrat pošteno (Verjetno zadnjič) izkoristit .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
Kleto ::
Nekje sm vidu de se da odklent bartona tko de povežeš 2 pina. katera pina morm povezat?
Kleto
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesor AMD MP serija....Oddelek: Kaj kupiti | 1703 (1400) | Jan987 |
» | Odklepanje Barton 3.0 166FSBOddelek: Navijanje | 1395 (1084) | ERGY |
» | AMD 2500+ & Abit NF7Oddelek: Navijanje | 2368 (1614) | Wad@ |
» | Išče se Gospoda ki odklepa BARTONAOddelek: Navijanje | 1751 (1324) | boštjan |
» | Prihajajo Bartoni?Oddelek: Novice / Procesorji | 2219 (2219) | alien-w |