» »

Bodo aparati delovali na ISDN-u ?

Bodo aparati delovali na ISDN-u ?

Giller0 ::

Živjo!

Končno so v naši vasi začeli zbirati prijave za ADSL :) (biti jih mora vsaj 25), zato sem se seveda takoj odločil da ga seveda vzamem :P. No.. zanima me če bodo naslednji telefoni delovali na ISDN priključku:

- Panasonic KX-T 7315S - na zadnji strani ima možnost preklopa Med Tonskim in Pulznim klicanjem. Kaj to pomeni?

- Tele Fax Cannon Multipass 10 - možnost ima priklopa na računalknik..

Mogoče se vam vprašanje zdi neumne, vendar me res zanima, če lahko potem te zadeve pospravim v omaro ali še mi bodo za kakšno rabo?

Aja.. tistega adaptera za priklop analognih telefonov še zaenkrat ne mislim kupit, ker je 30k zares preveč..

bmandelj ::

ne ker sta oba analogna razen z pretvornikom 30K SIT od telekom ali pa kaksen teminal adapter kot je recimo US robotics isdn pro ta
tonsko ali pulzno izbiranje nima veze
rabis digitalni aparat

LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

Poldi112 ::

Aja.. tistega adaptera za priklop analognih telefonov še zaenkrat ne mislim kupit, ker je 30k zares preveč..

Tistih 30k je precej manj, kot nova oprema. ISDN naprave so drage. Brez razloga, a vseeno. Drugace je pa modem z izhodi 15k na bolhi (vsake toliko casa)

swar ::

Ce ne rabis stacionarca bos tkointko lahk mel adsl brez isdnja v prihodnosti...Do takrat bo ziher ze ko vam bodo centralo updejtal...

KTr1sk ::

Če bi imel adapter za analogne telefone potem ne bi rabil imet ISDN modema. Pa adapter za anlogne naprave ni priklopljen na računalnik kot ISDN torej imaš eno škatlo manj. Lahko pokazem sliko kako zgleda ta analogni pretvornik. Anologni adapter ti telekom zamenja oz. ga zddržuje in če crkne (nevihta,..)ga zamenjajo .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KTr1sk ()

Giller0 ::

Aha.. ok no, saj v bistvu mamo on telefon tako ali tako dovolj, ker nihče skor nič ne telefonira s stacionarnim. Bo se pač na starih prah nabiral ;)

Tko BTW bi še nekaj vprašal:

Nam so rekli, da ko zberemo 25 prijav(smo "mal" slabše razvita vas) bodo v roku enga mesca vse uredili in priklopli. A jim je za verjet? Upam, da ja, ker bom poleg tega dial-upa popenu :'( .

Hvala, LP

MKrmec ::

HAHA AHHAH 1 mesec k bi vsaj pr men tko blo!!! Ljudje so pr nas rabl sko pol leta da so en bedn ADSL prklopl in to v Ljubljani seveda smo jim zagrozili z tožbo in glejga zlomka naslednji dan so bila dela končana!!!

Zdej to je bil moj primer. Od frendov sm slisu da so pa takoj prsli!! To je pomojem bl tko tko kadar se jim da delat pridejo takoj drgač pa kao papirje za gradnjo izgubijo!!!

Kmeti ;((

Viro ::

jzt sm mel enga [...] slavinca k sm ga klicu kdaj bo in sm mu reku da so oblubil da pridejo v 1 mesecu kr tko pise v pogodbi jzt sm pac podpisal pogodbo 8.12 in so prsli 24.12 nism bil v soli ;), sam zadr tega [...] slavinca k je "zalozu" mojo pogodbo!!! pa se fotra je napisu da je dijak!?!?! matr tko da pa pazi rec da ti dajo anek zdravn men ga ni dal [...] in ce se nebi pozanimal bi me zajebu!!!tko da odvisn je vse krega mas...hvala bogu da je bil un k mi je nastimu (serviser) full prjazn in vse je full hitr naredu men nc ni blo treba...
pr moji frendici so prsli v 5 dneh!!!tko da odvisn je vse od posrednika,ce je moznost priklopa na adsl!!! tko da pazte folk ce maste za posrednika SLAVINEC BOZO ga takoj zamenite!!!ampak resno!!!

Zgodovina sprememb…

Viro ::

aneks sorry full hitr sm tipku mudi se mi k pride serviser od telekoma k mi neki modem od adsl-ja zajebava...:\

Viro


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Povezava Telefon-Telefon

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
122237 (1896) Wolfman
»

Analogni telefon na razvezanemu dostopu ne dela

Oddelek: Omrežja in internet
53403 (3328) Chessman
»

Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)

Oddelek: Omrežja in internet
203186 (2304) netko
»

isdn + fax

Oddelek: Pomoč in nasveti
5877 (829) mrbungle
»

Analogni telefon na ISDN

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
232168 (1732) madmitch

Več podobnih tem