Forum » Zvok in slika » blede črke in napisi na lcdju
blede črke in napisi na lcdju
CandyMan ::
zdravo
dons sm kupu nov monitor lcd samsunga 172v pa je use kul sam mot me pa to k so blede črke oz. se jih zlo slabo vid. a je zato kriv lcd a je treba kje nastimat to in KJE?če mogoce kdo kj ve please help aja se sliko sm dau zravn da vidte kaj mislm.se to:na monitorju k so nastavitve mas tm image lock po pa fine. ce tist nardim je kul sam pol kr u desnmu kotu DOST opazno utripa slika oz neke crte?ka pa jz vem
dons sm kupu nov monitor lcd samsunga 172v pa je use kul sam mot me pa to k so blede črke oz. se jih zlo slabo vid. a je zato kriv lcd a je treba kje nastimat to in KJE?če mogoce kdo kj ve please help aja se sliko sm dau zravn da vidte kaj mislm.se to:na monitorju k so nastavitve mas tm image lock po pa fine. ce tist nardim je kul sam pol kr u desnmu kotu DOST opazno utripa slika oz neke crte?ka pa jz vem
- zavaroval slike: Predator ()
CaqKa ::
tale skrinšot se meni zdi povsem vredu...
lahko pa probaš izklopit winxp glajenje robov če bo kaj pomagalo.
lahko pa probaš izklopit winxp glajenje robov če bo kaj pomagalo.
DMouse ::
Glede na screenshot glajenja nima vklopljenega... verjetno je razlog ta, da je resolucija, ki jo imaš nastavljeno v Control Panel > Display > Settings ni prava oz. ni enaka resoluciji LCDja. Poglej malo na škatlo od monitorja, pa nastavi enako resolucijo.
Gandalfar ::
mogoce prehitro osvezvanje? Zmanjsi na priporoceno (60hz oz. tam nekje)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Premajhna slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (785) | mrhovina69 |
» | TFT/TN ali TFT Aktiv matrixOddelek: Zvok in slika | 3146 (3102) | cebelar123 |
» | Laptop in zunanji monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 4229 (4029) | ant |
» | pravilna nastavitev resolucij na dveh ekranihOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (1017) | MAX34216 |
» | Nov članek: CRT proti LCD (1.del)Oddelek: Novice / Nova vsebina | 3070 (3070) | Sid Izprijeni |