» »

Zamenjava grafe pri mashini pod garancijo.

Zamenjava grafe pri mashini pod garancijo.

barbarpapa1 ::

Pozdravljeni...

No, pa se je meni tudi zgodilo....V nedeljo sem delal na compu, naenkrat, se je začela slika na monitorju čudno obnašati (kot da bo zdaj zdaj zazvonil handy v bližini). Sem mislil, da je kak problem z monitorjem (ima občasno probleme s stabilnostjo slike), zato se za to nisem preveč menil. Po nekaj časa pa ...pip...pip...tema in pa čudne vonjave iz compa :'( . Očitno je šla grafa (monitor sem stestiral na drugem compu - je ok.

No, mašina je pod garancijo (na srečo še tri mesece:D ), zato sem jo danes odvlekel na servis. Grafa je bila Leadtek Gf 2 Ti. Glede na to, da teh praktično ni več za dobiti, me zanimajo vaše izkušnje v tem primeru. Kaj so Vam dali v zamenjavo na servisu? Če bi želel boljšo (novejšo) grafo, ali se da dogovoriti za doplačilo, ali pa moram plačati polno ceho?

Aja, računalnik je kupljen in na servis dan pri Power Plus v Maribori....

Pa čim manj skurjenih komponent Vam želim....

LP

Jože

ali3n ::

znajo ti ponuditi kako GF MX4 4X0 v zameno -> raje malo doplačaj da prideš vsaj v rang GF4 4200..
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

|KoRn| ::

Ker je stvar v garanciji ti ni treba plačat polne cene, naj ti dajo grafo v rangu te, ki si jo imel, za svoj čas (torej naj ti dajo brez doplačila oz. ob minimalnem doplačilu - da bodo veseli:D vsaj FX5200 ali ti4200)

krneki ::

Morajo ti dati enako ali boljšo. Kaj je pa boljše moraš pa ti vedeti in tudi povedati, v nasprotnem primeru ti lahko dajo karkoli. Verjetno bi lahko z doplačilom dobil boljšo, koliko pa bo to doplačilo je pa odvisno koliko trenutno stane nova GF2 Ti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Servis Avtera

Oddelek: Strojna oprema
449176 (4531) 69charger
»

graficna kartica in garancija (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
576096 (5179) IvoJan
»

Zamenjava grafične v garanciji (strani: 1 2 3 4 )

1879787 (6781) solatko
»

kaj vzeti na servisu v rangu 9600xt?

191241 (844) AngelOfDeath
»

Garancija in zamenjava graficne

71129 (990) ;-)

Več podobnih tem