» »

kater disk 40gb kupt

kater disk 40gb kupt

Enzo77 ::

-rabo bom itaq sam za igre
-mora pasat na plato Abitkt7a

hvala za vso pomoc

malinavc ::

ma enga IBMa kup...45GB za ene 47k sit...ma 7200 obratov/minuto, ATA100, in 100% paše na Kt7a
...odvisno s katere perspektive gledamo...

CCD ::

Tist 45GB IBM ATA100 7200rpm je defekten!
Kupi raje WD400BB - 40GB, ATA100, 7200rpm. O združljivosti se pa še malo pozanimaj.

Ok sprememba plana: kupujem 45GB disk.
A ve kdo za kak site kjer bi bil obsiren test novejsih diskov?
Hvala

Need help here :\:\:\:\

freejack ::

Dej OMAS prepričaj se preden govoriš,..kar se tiče IBM-ovih diskov,.. So nekateri izmed najboljših, dokazano najhitrejši, ob 7200 rpm pa preprosto povedano TRGAJO GATE..8-)

msmiha ::

Kupi Segata ali pa Westernal Digital. Kar se tiče IBMovih diskov so pa nekateri novejši res defektni. 40G serijo so celo okinili iz prodaje
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

CCD ::

Dej FREEJACK ti se prepriči kaj govoriš. Pride tle en newbie pa mi teži da je IBM DTLA 45GB 7200rpm ATA100 čist OK disk, ko so ga pred par tedni UMAKNILI IZ PRODAJE zaradi tega, ker je bil ZANIČ!

ChiefThunder ::

Ja... njegova zamenjava pa je IBM40gb serije Ericsson, se mi zdi...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

ka pol sploh kupt :(:(:(:(:(

ChiefThunder ::

Jz ti rečem IBM, so še drugi diski vendar je IBM čist ql. Pejd na mlacomov cenik pa tm poglej za ceno in velikosti diskov...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

VASkO ::

novi ericson je predrag, glede hitrosti je enak 45Gb modelu, stane pa okoli 10 jurjev vec. Za to ceno dobis WDja 60Gb 7200/ATA100.

Drugace pa ti bo vsak disk spilal, ce pravis da bos rabo samo za igre, se ti splaca vzet kakega poceni (maxtor, WD) pa kupit se RAMe, ce mas jih premalo.

freejack ::

Pa nisn jst govoro konkretno o tem modelu, ki je res izjema, ampak splošno, tko da ne se mi zarad ene izjeme obešat za vrat. Btw. Ne ti meni newbie, ko mam verjetno več pojma kot ti.:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HDD bi kupil, pa nevem katerega!?

Oddelek: Kaj kupiti
151095 (888) R@C@
»

Diskovje

Oddelek: Kaj kupiti
71054 (928) mrbig
»