Forum » Zvok in slika » Podnapisi v VCD
Podnapisi v VCD
Reny111 ::
Aloha! Imam problem pri vstavljanju podnapisov pri VCDjih. Namreč ... Jaz jih snemam z Nero programom in kadarkoli hočem dodati podnapis mi javlja:
The file C:\Divx\S.W.A.T.CD1.sub is invalid - need MPEG-1 which was encoded for Video-CD:
Audio: 44.1kHz;stereo;224kBit/s
Video:352x240/29.97Hz or 352x240/23.976Hz or 352x288/25Hz
The following problems were found:
-stream encoding which is invalid for a (Super) Video CD
-no video
-no audio
Kaj bi morala tukaj narediti?!? Inštalirano imam K-Lite Codec Pack in kolikor mi je znano, če si inštaliram nove kodeke, se bo vse zmešalo oz. se kodeki med seboj "ne marajo", zato potem ne morem tudi gledati filmov. To nekako sem že preiskusila in se mi je cel sistem podrl. Tako sem morala vsa na novo inštalirati. Okej, samo to ni zdaj problem.
Prosim, ne mi pisat, da naj jaz delam z VirtualDub-om, ker ne znam z njim delat. Ali pa mi na čimbolj enostaven način napišite kaj bi morala narediti v VirtualDub-u. Kaj vse moram imeti, katere filtre, kodeke, ... Kako naj delam? Kje se da downloadat ustrezne filtre za VirtualDub? ... Take zadeve. Verjamem, da ste o tem že pisali. Lahko me samo usmerite kam naj pogledam oz. mi napišete link, da bom sama preverila. Ali je možno, da samo inštaliram MPEG-1 kodek in bo vse delovalo?? Kje bi se ga dalo dobiti? Se ne bo "kregal" z drugimi kodeki? S katerim drugim programom se da to najbolj enostavno ali pa hitro delati?
Lepo vas prosim, da mi pomagajte!!! Se opravičujem, če sem preveč zakomplicirala zadevšno! Upam, da se bo kdo našel, da mi bo lepo napisal kako in kaj oz. napisal linke kamor naj pogledam. Ali pa naj kdo, ki se s tem ukvarja, pomaga meni (če ni preveč velika skrivnost).
Zaenkrat bo to dovolj od mene! Upam, da ste uspeli prebrat živi in zdravi!
Pozdravčki od mene.
The file C:\Divx\S.W.A.T.CD1.sub is invalid - need MPEG-1 which was encoded for Video-CD:
Audio: 44.1kHz;stereo;224kBit/s
Video:352x240/29.97Hz or 352x240/23.976Hz or 352x288/25Hz
The following problems were found:
-stream encoding which is invalid for a (Super) Video CD
-no video
-no audio
Kaj bi morala tukaj narediti?!? Inštalirano imam K-Lite Codec Pack in kolikor mi je znano, če si inštaliram nove kodeke, se bo vse zmešalo oz. se kodeki med seboj "ne marajo", zato potem ne morem tudi gledati filmov. To nekako sem že preiskusila in se mi je cel sistem podrl. Tako sem morala vsa na novo inštalirati. Okej, samo to ni zdaj problem.
Prosim, ne mi pisat, da naj jaz delam z VirtualDub-om, ker ne znam z njim delat. Ali pa mi na čimbolj enostaven način napišite kaj bi morala narediti v VirtualDub-u. Kaj vse moram imeti, katere filtre, kodeke, ... Kako naj delam? Kje se da downloadat ustrezne filtre za VirtualDub? ... Take zadeve. Verjamem, da ste o tem že pisali. Lahko me samo usmerite kam naj pogledam oz. mi napišete link, da bom sama preverila. Ali je možno, da samo inštaliram MPEG-1 kodek in bo vse delovalo?? Kje bi se ga dalo dobiti? Se ne bo "kregal" z drugimi kodeki? S katerim drugim programom se da to najbolj enostavno ali pa hitro delati?
Lepo vas prosim, da mi pomagajte!!! Se opravičujem, če sem preveč zakomplicirala zadevšno! Upam, da se bo kdo našel, da mi bo lepo napisal kako in kaj oz. napisal linke kamor naj pogledam. Ali pa naj kdo, ki se s tem ukvarja, pomaga meni (če ni preveč velika skrivnost).
Zaenkrat bo to dovolj od mene! Upam, da ste uspeli prebrat živi in zdravi!
Pozdravčki od mene.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
CaqKa ::
uporabi slotech iskanje ter poglej malo po oddelku zvok in slika.. imamo polno tem ki se s tem ukvarjajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4553 (3189) | jabe |
⊘ | DivX v VCD s podnapisi "step by step"Oddelek: Zvok in slika | 977 (948) | Predator |
» | Program za DVD format iz Dvix formataOddelek: Sedem umetnosti | 2011 (1772) | metro |
» | WinXP capture format - please helpOddelek: Zvok in slika | 1849 (1695) | urosbe |
» | mpeg iz tv tunerjaOddelek: Zvok in slika | 1272 (1095) | Quickbeam |