Forum » Programska oprema » Pozna kdo resnico o F-secure?
Pozna kdo resnico o F-secure?
kloshar ::
Zdravo!
Zakaj toliko ljudi pravi f-secure kar f-prot. Gre pa za čisto različni podjetji, s tem, da uporablja program f-secure tudi f-protov engine. Na strani www.kabi.si/si21/fsav sem tudi odkril nekdanji najstarejši program podjetja Data Fellows in to je F-PROT. Tudi na testih se je še leta 1997 imenoval produkt firme Data Fellows F-prot.
Mogoče kdo ve, kaj se je zgodilo?
Zakaj toliko ljudi pravi f-secure kar f-prot. Gre pa za čisto različni podjetji, s tem, da uporablja program f-secure tudi f-protov engine. Na strani www.kabi.si/si21/fsav sem tudi odkril nekdanji najstarejši program podjetja Data Fellows in to je F-PROT. Tudi na testih se je še leta 1997 imenoval produkt firme Data Fellows F-prot.
Mogoče kdo ve, kaj se je zgodilo?
ENIAC iz l. 1946, 80ton, 18k elektronk, za operacijo rabi nekaj sekund
[SkA] ::
Tudi jaz sem bil do sedajle prepričan da je F-Prot zgolj zelo star AV podjetja DataFellows. Lahko da so zadevo bodisi skupaj razvili bodosi prodali ko so izdelali F-Secure?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CES 2014: Znamka McAfee gre na smetišče zgodovineOddelek: Novice / Varnost | 9658 (7277) | opeter |
» | antivirusni program za staro mašinoOddelek: Programska oprema | 790 (736) | rozica |
» | Antivirusni programOddelek: Programska oprema | 1297 (1112) | Loki |
» | Kateri Antivirus?Oddelek: Programska oprema | 2163 (1960) | |SNap| |
» | Antivirusni program ???Oddelek: Programska oprema | 1441 (1244) | lordgreg |