Forum » Kaj kupiti » Kateri LCD monitor?
Kateri LCD monitor?
lovro ::
Pozdravljeni
Mene pa zanima katero znamko LCD monitorjev naj kupim. Zanima me predvsem slika ,kontrast,svetilnost.
Odločam pa se med 17˝ Philipsom 170 B4 Sony SDM-HS73 in IIYAMA PROLITE E431S
lahko mi pa svetujete tudi kakšno drugo firmo ali model.
Ali pa mogoče kje bi na netu dobil kakšne TESTE teh LCD.
Hvala za odgovore.
Lp Lovro
Mene pa zanima katero znamko LCD monitorjev naj kupim. Zanima me predvsem slika ,kontrast,svetilnost.
Odločam pa se med 17˝ Philipsom 170 B4 Sony SDM-HS73 in IIYAMA PROLITE E431S
lahko mi pa svetujete tudi kakšno drugo firmo ali model.
Ali pa mogoče kje bi na netu dobil kakšne TESTE teh LCD.
Hvala za odgovore.
Lp Lovro
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
boom-bar ::
Jst mam NEC 1701 in sm več kot zadovoljen, sam tmna okolja ga mal dajejo ampak ni nč resenga.
Legalizirajte mehke droge!!!
c3R4R ::
Evo, jst mam PHILIPS 170B2T black in je kul. Ma kontrast 400:1, svetilnost 250, vidni kot 175 stopinj, 17", priporočena ločljivost 1280x1024 Pokur 45W.
Kr PHILIPSa vzem.
Kr PHILIPSa vzem.
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
nicjasno ::
CTX s730g, 16ms odzivni cas, svetilnost 450:1, porabi 35w energije, dvi, noro dobra slika :)
Jux ::
uporabljal IIYAMO, vrhunski monitor, neverjetno svetla in kontrastna slika, Hansol h530, Liteon in NEC 1501 se lahko samo skrijejo.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
RC14 ::
Kot si vidu ti je za monitor svetovalo 5 ljudi in kaj vidiš? Vsak hvali oz ti priporoča drugačnega!
Na ta način se ne boš mogel odločit. Najboljše je, da monitor sam vidiš,pa ga mal sprobaš.Za teste sem že videl kar nekaj naših revij,ne vem recimo MONITOR REVIJA,SWPower.. ki so testirali LCD-je, drugač pa je neka hrvaška revija ko je full teh monitorjev not-test seveda, videl pa sem jo v Leclerku.
Odloči se po svoji presoji,res pa je da ponavadi ni za kupovat od brezimnih firm. Osebno sem že večkrat delal na NEC-u 17" in men je ok.
Lp
Na ta način se ne boš mogel odločit. Najboljše je, da monitor sam vidiš,pa ga mal sprobaš.Za teste sem že videl kar nekaj naših revij,ne vem recimo MONITOR REVIJA,SWPower.. ki so testirali LCD-je, drugač pa je neka hrvaška revija ko je full teh monitorjev not-test seveda, videl pa sem jo v Leclerku.
Odloči se po svoji presoji,res pa je da ponavadi ni za kupovat od brezimnih firm. Osebno sem že večkrat delal na NEC-u 17" in men je ok.
Lp
ganzi ::
meni je tut nec 1701 super.
pa sploh nima dvi-a.
Drugače pa samsung 172T zna bit oz. je huda stvarca.
pa sploh nima dvi-a.
Drugače pa samsung 172T zna bit oz. je huda stvarca.
LP
lovro ::
Ja sem mal povprašal pa so mi rekl da za ostale firme izdeluje monitorje Philips razen za Samsunga in še ena jih dela sama pa glih ne vem.
Poj je pa vseno če vzamem Philips ,če je to res kar so mi rekl.
A na netu ni nobenih testo novejših LCD
Hvala.
Lp Lovro
Poj je pa vseno če vzamem Philips ,če je to res kar so mi rekl.
A na netu ni nobenih testo novejših LCD
Hvala.
Lp Lovro
MI_KO ::
TESTI
Tukaj maš več podatkov o LCD kot ti je ljubo. Sam se odločam za nakup 19"-lera in razmišljam med samsungom, Iiyamo in še enim Hpjem. Trenutno vodi samsung.
Tukaj maš več podatkov o LCD kot ti je ljubo. Sam se odločam za nakup 19"-lera in razmišljam med samsungom, Iiyamo in še enim Hpjem. Trenutno vodi samsung.
Dead_Eye ::
Meni se tudi dopade ta Samsung, samo cene LCD so zaenkrat malo previsoke...
The one and only
Mihc ::
Men se pa dopade Hyundai Q17! Sem v fazi nakupovanja. I hope da bo kmalu na moji mizi.
LP,Mihc
LP,Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1028634 (24032) | KTr1sk |
» | 19'' LCD monitorOddelek: Kaj kupiti | 1428 (1224) | Nox |
» | keri LCD monitor od spodaj naštetih kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1161 (995) | Keyser Soze |
» | kater Monitor LCD 17" do 140 jurjevOddelek: Kaj kupiti | 1409 (1306) | Caligula |
» | Končno nov komp! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3448 (2558) | Fizikalko |