Forum » Omrežja in internet » mrazna kartica za adsl?
mrazna kartica za adsl?
eiht ::
na zahtevah siola za adsl pise da rabis mrezno kartico 10/100 UTP....ker sem narocil adsl vendar nimam se mrezne kartice me zanima, kaksna je razlika med tisto za 3000 SIT in tisto za 12000 SIT...ali je vseeno katero kupim?...prosim za nasvet
whatson ::
mislim da ti k adslju ni treba več nič kupovat zraven...
kakšna je razlika med kartico za 3kSIT in 12kSIT ? velika... predvsem v prenosu.. malo si specifikacije poglej..
kakšna je razlika med kartico za 3kSIT in 12kSIT ? velika... predvsem v prenosu.. malo si specifikacije poglej..
G[e]c ::
Mrezne za 12k sit majo svoj procesor. Ta procesor ti pride porv ce mas mrezno 100 MB in mas promet ponavad po 5-10 mb/s. Ti tega z ADSLom ne bos mel mel bos 60kb/s ok recimo 100 ce bo kej narobe tko da za adsl ne rabs take mrezne. Priporocam ti da kupis Cnetovo 10/100 PCI. Cena je okol 3500 sit dela pa super v linuxu in vseh win.
G[e]c ::
Dej watson kaj bluzis razlike je ce rabs prenos 10mb/s in ga bos mel sam z adslom ga ne bos nikol vidu .
Tko da ni nobene fore kupovat take mrezne........
Tko da ni nobene fore kupovat take mrezne........
gec:
on je vprašal kaka je razlika... ne pa specifično le za ADSL...
me zanima, kaksna je razlika med tisto za 3000 SIT in tisto za 12000 SIT...
oz.. sem jas samo del prebral
on je vprašal kaka je razlika... ne pa specifično le za ADSL...
me zanima, kaksna je razlika med tisto za 3000 SIT in tisto za 12000 SIT...
oz.. sem jas samo del prebral
ni smisla v "prepiranju".. še posebej pa na slo-techu ne
on je vprašal.. jaz sem po svojih močeh pomagal..
pač..
on je vprašal.. jaz sem po svojih močeh pomagal..
pač..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pocenitev dostopa do ADSL za ponudnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14163 (8883) | micron1 |
» | Kera mrežna za ADSL?Oddelek: Omrežja in internet | 620 (589) | sash |
» | Hrvaški telekom o SIOLu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7633 (4740) | knibl |
» | Gigabitna mrežna karticaOddelek: Kaj kupiti | 731 (651) | dr.J |
» | kaj je boljše: INTEGRIRANA ALI PCI MREŽNAOddelek: Strojna oprema | 1290 (961) | MadMax |