Forum » Zvok in slika » Šibek avdio signal PC -> TV
Šibek avdio signal PC -> TV
log2 ::
Imam naslednji problem: pri gledanju DVD-jev na TV-ju prek PC-ja (NF7-S) je glas iz zvočnikov TV-ja tako zelo šibak, da moram zelo povečat glasnost na TV-ju. Problem se pojavi potem, ko včasih preklopim na kakšen drug kanal se začne TV tako dreti, da me skoraj kap zadene.
Naredil sem že majhen ojačevalnik na osnovi LM380 (~2W) vendar je stvar še vedno prešibka & poleg tega LM380 pri višjih glasnostih tako popači zvok, da sploh težko kaj razločiš.
A ima mogoče kdo kakšno drugo rešitev ?
Naredil sem že majhen ojačevalnik na osnovi LM380 (~2W) vendar je stvar še vedno prešibka & poleg tega LM380 pri višjih glasnostih tako popači zvok, da sploh težko kaj razločiš.
A ima mogoče kdo kakšno drugo rešitev ?
Sliderji so na max. Zvočniki za PC delajo b.p., samo TV zgleda da rabi močnejši signal. Stvar se ne pojavlja samo pri AC3 zvoku, isto dela za vsak avdio signal, ki ga pošljem do TVja.
CaqKa ::
sej nisem reko da kupi novi tv.. predlagal sem da sprobaj na drugem predno se začneš s tem ojačevalcem ubadat. morš najprej sploh vedet kaj je vzrok napaki.
polde66 - NF7-S nima ojačanega izhoda (mislim, da tako je vsaj pri večini matičnih plošč)
probat z drugim TV-jem bi se pa dalo
probat z drugim TV-jem bi se pa dalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop 2.1 zvočnikov (jack) na novejši TV (brez jacka)Oddelek: Zvok in slika | 5085 (4767) | LooK |
» | 3.5mm -> toslinkOddelek: Zvok in slika | 6534 (5104) | Mavrik |
» | Zvok iz novejšega TV-ja na starejši Home Theater SystemOddelek: Zvok in slika | 2308 (1788) | gumby |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3002 (2256) | shadeX |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16629 (10568) | FlamE#7 |