Forum » Zvok in slika » Ker program za pretvorbo v DVD format ?
Ker program za pretvorbo v DVD format ?
JohnyB ::
Zanima me ker program bi bil najbol izzi in uporaben za pretvorbo posnetka iz kamere v DVD format !
Oz. kere uporabljate ?
Oz. kere uporabljate ?
Apple iMac
polde66 ::
OJ
Pinnacle studio 8
Ulead video studio 6,7
ulead movie factory
cybelink power director
Odvisn kako kamero maš zarad vhodov ( činč, dv, svhs)
DV podpirajo vsi programi
LP Andrej
Pinnacle studio 8
Ulead video studio 6,7
ulead movie factory
cybelink power director
Odvisn kako kamero maš zarad vhodov ( činč, dv, svhs)
DV podpirajo vsi programi
LP Andrej
partysound ::
HY!
jaz pa imam podobno kamer le da je model 33..... imam tudi DVD pekač plextor px-708a.....
programi, ki jih uporabljam so pa ADOBE PREMIERE 7.0 , MyDVD , dvd it PE, TMPGEnc, WinMPG Video Convert
malo imam probleme z MY dvd ker stvar noče SPEČT!!!!!! kr javi internal error..... kr neki....
DVD IT pa prjav da ne more spečt na to vrsto dvdja... notr je imel pa DVD+R 4.7gb.....vse skupaj naj bi pa zasedl 4gb....
blesavi programi
a ve kdo za kašnega dobrga???????? da mu namečeš notr DV posnetke in vsakemu nastaviš kvaliteto ter nato še TITLE MENU...
jaz pa imam podobno kamer le da je model 33..... imam tudi DVD pekač plextor px-708a.....
programi, ki jih uporabljam so pa ADOBE PREMIERE 7.0 , MyDVD , dvd it PE, TMPGEnc, WinMPG Video Convert
malo imam probleme z MY dvd ker stvar noče SPEČT!!!!!! kr javi internal error..... kr neki....
DVD IT pa prjav da ne more spečt na to vrsto dvdja... notr je imel pa DVD+R 4.7gb.....vse skupaj naj bi pa zasedl 4gb....
blesavi programi
a ve kdo za kašnega dobrga???????? da mu namečeš notr DV posnetke in vsakemu nastaviš kvaliteto ter nato še TITLE MENU...
Močna ozvočenja in lightshow za žurke ali večje koncerte. uros.piskac@siol.net
JohnyB ::
glih zdej se mal igram z TMPGEnc programom in sm zlo presenečen, takom majhen program in dela vredu in dobr za mene kot začetnika !!!
Pač se mal igraš z nastavitvami!
Partysound, ker prog si pa uporabljov največ za konvert v DVD ?
Pač se mal igraš z nastavitvami!
Partysound, ker prog si pa uporabljov največ za konvert v DVD ?
Apple iMac
CaqKa ::
jaz se trenutno ubadam z adobe encore...
posnetke pa prej skodiram z kombinacijo avisyntha in CCEja. problem je edino da ima adobe encore ful bedast vmesnik...
posnetke pa prej skodiram z kombinacijo avisyntha in CCEja. problem je edino da ima adobe encore ful bedast vmesnik...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava menujev za dvdOddelek: Zvok in slika | 1189 (1035) | ;-) |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2025 (1711) | CaqKa |
» | Dvd authoringOddelek: Zvok in slika | 2566 (1874) | waters |
» | Iz DV v DVD zapisOddelek: Zvok in slika | 2176 (1966) | pivmik |
» | Pretvarjanje avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 1710 (1474) | krneki |