» »

Samsung SGH E-700

Samsung SGH E-700

Nocko ::

Lep pozdrav!

Sem zelo vesel, da se na Slo-techovi strani poslužujete tudi teme okrog mobilne telefonije.

Imam nekaj vprašanj, ravno kar sem pred odločitvijo o nakupu omenjenega aparata, pa me zanima kake so kaj vaše izkušnje. Ne bom ba vzel pri Mobitelu ali Simobilu, saj je enostvano predrav, ga v tujini dobis za dosti cenejso ceno.

Po tujih forumih mal spremljam, kaj ljudje vse pocnejo z tem telefonom, opazil sem da gre tuakaj za pravi peklenski stroj kaj se modifikacij tice.

Nadgradnja programske opreme se vrsti kot po tekocem traku, zanima me kak se kaj vas izkusnje z tem, se je ze kdo poskusil v tem, baje da telefona ne mores nadgratiti z IRDa ampak potrebujes kabl.

No prosil bi tudi, ce bi mi lahko zaupali kaksno programsko opremo uporablja Mobitelov Samsung.

Preverite to z:

the code is *#9999# to check hardwar and software versions

Hvala za pomoč že v naprej!

Lp

@ Nocko

V-i-p ::

Hum, kaj ti naj rečem. Sem imel dotični gsm. Perfekten zaslon, eden boljših vgrajenih fotkičev, dosti možnosti in nastavitev pri fotkiču in po izgledu zelo lep aparat. Ampak ostale funkcije so pa čisto običajne ki danes sodijo že v vsak gsm in to je bil tudi razlog da sem ga prodal, drugače pa res dober aparat. Tudi kakovost zvoka je odlična, ni kaj. Kompakten je, nič ne škriplje, tipke lepo odzivne, polifjonija na vrhuncu. Zdaj, če ga boš imel predvsem zaradi fotkiča in lepote, ga vzemi, ker to ima nedvomno odlično. Če pa bi rad dobil z aparatom veliko funkcij, jih pa tu ne boš našel. Kaj si pa mislil s tistim "Po tujih forumih mal spremljam, kaj ljudje vse pocnejo z tem telefonom, opazil sem da gre tuakaj za pravi peklenski stroj kaj se modifikacij tice." mi pa ni jasno.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Nocko ::

Ciao V-i-p!

Hvala za tvoj opise, saj sem jaz imel ta telefon 1 teden na preizkušnji, pa sem bil zelo zadovoljen,vendar se mi je cena zanj zdela previsoka, sedaj pa imam možnost aparat dobiti za 180 eurov, z garancijo in vsem, vse stvari legalne, in se mi zdi kar solidna cena, saj ce ga prodam v roku 1-3 mesecev se zanj nekaj zasluzim.

Hmm, po tujih forumif ljujde delajo cuda, modificirajo igre od Nokie za Samsunga, nadgrajujejo telefon z najnovejšimi popravki, tega je malo morje in marsikaj se da iz tega telefona še potegnit, česar pri navadni uporabi nimaš. Moti me samo da nima BT, kar je za tak telefon eno veliko razočaranje, no pa saj so še druge pomankljivosti, no v orginalu nima kao e-mail odjemalca, a se da dodatno naložiti,....

Sedaj sem na netu zasledil se bolj peklenski Samsung, zal imam le fotografijo, modela ne poznam in se ga nisem nikjer zasledil, samo je bomba!

Lp!

@ Nocko


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung galaxy s4 mini (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5413714 (9125) superb_
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
24234842 (15997) errhec
»

Mobitel do 200€

Oddelek: Mobilne tehnologije
476664 (5391) gregor
»

Naslednji Android bo 2.3

Oddelek: Novice / Android
4312953 (11435) PrimozR
»

A ma kdo izkušnje s Siemens ST60

Oddelek: Mobilne tehnologije
221820 (1563) boogoo

Več podobnih tem