Forum » Omrežja in internet » BB kode in Mozilla Firebird
BB kode in Mozilla Firebird
MasterMind ::
BB kode delajo v IE super (recimo, če želim odebeliti text, samo označim in pritisnem gumb za bold). Ampak pri Firebirdu mi pa vrže [B] kodo na konec besedila. In mi gre to zelo na jetra. A imate kakšne rešitve glede tega?
Hvala vnaprej,
MasterMind
Hvala vnaprej,
MasterMind
[BISI] ::
No ja, BB koda tukaj nima veze... je pa s tem povezan napis, ki se vstavi v tvoj input. Resitvi sta najmanj dve:
- stran naredis po taksnem principu kot je narejeno na Slo-Techu
- stran naredis po principu phpBB foruma, ki "vkljuci" oznako in jo potem ob naslednjem kliku "izkljuci"
drugace pa vstavljanje na zgoraj opisan nacin ne deluje v brskalnikih temeljecih na gecko-u.
- stran naredis po taksnem principu kot je narejeno na Slo-Techu
- stran naredis po principu phpBB foruma, ki "vkljuci" oznako in jo potem ob naslednjem kliku "izkljuci"
drugace pa vstavljanje na zgoraj opisan nacin ne deluje v brskalnikih temeljecih na gecko-u.
Glih to mi ne dela. Recimo. Pri IE, ko označim recimo besedo test in pritisnem na B gumb, mi naredi tako: [B]test[/B]. (kot je prav). Z mozillo pa nardi test[B]. (niti taga ne zapre).
Hm, integriraj Midas v svojo stran. Klik!
popravek: se malo pomoci, da bos res integriral, hihi. :>
Netscape DevEdge
RTE Demo
Specifikacije
popravek: se malo pomoci, da bos res integriral, hihi. :>
Netscape DevEdge
RTE Demo
Specifikacije
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [BISI] ()
Ups, sem narobe razumel... Sam sicer sproti vse vstavljam, ampak kakor komu. Se vedno pa ostane Midas -- se uporabniku je bolj domace. Tako ali tako deluje v IE5+, Mozilla 1.3+ in MozillaFirebird 0.6.1+, tako da glede podpore ni problema (aja, za Opero pa ne vem :)).
V Operi tut ne dela dobro. To pomeni, da se uporablja M$ standart. GRRR. (PS: tut na slo-techu ne dela... Ne z Opero in ne s Firebirdom). Bom jaz probal tisto integrirat in spremenit, da bo pisal BB kodo...
Še šreča, d uporablam Invisionboard :). Zdej vsi, k imate Firebird, pejte na www.podnapisi.net pogledat kako dela BB koda. (Nekaj je v javascript kodi narobe).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pobarvati en znak v input type=textOddelek: Izdelava spletišč | 1374 (1266) | sverde21 |
» | Firefoxu je uspelo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7229 (7229) | Bakunin |
» | Ce vam grejo na jetra vsiljivi flash popupi in reklame.Oddelek: Omrežja in internet | 1941 (1571) | Gandalfar |
» | Mozilla Firefox 0.8, Thunderbird 0.5, in prenovljen portal MozillaZineOddelek: Novice / Brskalniki | 5750 (5750) | MrStein |
» | Kateri brskalnik?Oddelek: Omrežja in internet | 1983 (1641) | ahac |