Forum » Zvok in slika » Obcasno zatikanje zvoka!!
Obcasno zatikanje zvoka!!
kilergas ::
Zakaj se mi med poslusanjem v winampu 3,5 muska kar zatika,..tko receno zabremza,...poje poje bremza,..poje poje,.bremza,..wtf?!?PA imam na novo xp gor nalozene pa kar odnekje ta problem!
- spremenilo: kilergas ()
Predator ::
lepo bi blo vedet kdaj ti to dela ( npr. ko na računalniku nič ne delaš, ko kaj kopiraš, maš high cpu usage.. ), pa kakšen sistem maš ( integrirana/ločena zvočna, chipset, winsi, več pa ne rabimo;) )
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
kilergas ::
MA to dela ce vse pri miru pustim ali pa brskam po njemu al kar koli,..kar zatika,....zmeraj isto,pa sem dal nove gonilnike a ista pasta
system pa je
amd 2000+
512 ram
locena zvocna,ona na plosci je disable
win xp,..(frisni)
system pa je
amd 2000+
512 ram
locena zvocna,ona na plosci je disable
win xp,..(frisni)
%x ::
Precekiraj IRQ-je, da niso deljeni s kaksno drugo napravo (mrezna), ceprav v XP-jih to najbrz ne bi smel biti tak problem, kot v win9x. V tem primeru prestavi zvocno v drug slot in/ali se poigraj z nastavitvami v BIOSu.
Poiskusi z drugimi driverji. To je se bolj verjetno, se posebej, ce imas kaksno eksoticno kartico. Meni so se nekoc na enem kompu pri dolocenih driverjih (narobnih!) za zvokuljo filmi vrteli z 5-kratno hitrostjo in to v Media Playerju - ne verjames, dokler ne vidis:)
Ce ti pa to dela samo v winampu, pa postimaj audio nastavitve v njem (izklopi direct sound device, hardware acceleration...).
Poiskusi z drugimi driverji. To je se bolj verjetno, se posebej, ce imas kaksno eksoticno kartico. Meni so se nekoc na enem kompu pri dolocenih driverjih (narobnih!) za zvokuljo filmi vrteli z 5-kratno hitrostjo in to v Media Playerju - ne verjames, dokler ne vidis:)
Ce ti pa to dela samo v winampu, pa postimaj audio nastavitve v njem (izklopi direct sound device, hardware acceleration...).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2769 (2520) | MaticKregar |
» | RAM??Oddelek: Pomoč in nasveti | 826 (763) | scubby |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2346 (1678) | nina__ |
» | nov racunalnik za 250kOddelek: Kaj kupiti | 3182 (2680) | gumby |
» | dve zvočni kartici obenem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1935) | kokoon |