Forum » Pomoč in nasveti » Inštalacija W2K
Inštalacija W2K
GUFY ::
Zanima me pravilni (najbolj optimalen) vrstni red za inštalacijo w2k, tako da bo sistem najhitrejši za raznorazne benchmark programe.
Vem da je bilo na slo-techu že nakaj govora o tem, vendar upam da mi bo kdo to še enkrat povedal.
Vem da je bilo na slo-techu že nakaj govora o tem, vendar upam da mi bo kdo to še enkrat povedal.
Zheegec ::
To je res
Mogoče misliš potem programe?
Najprej Dx9b, potem driverji za plato, potem driverji za grafo, vmes vedno restart, potem pa hitro 3DMark pa testiraj, SP4 jaz ne bi dajal gor
Mogoče misliš potem programe?
Najprej Dx9b, potem driverji za plato, potem driverji za grafo, vmes vedno restart, potem pa hitro 3DMark pa testiraj, SP4 jaz ne bi dajal gor
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
GUFY ::
ALIEN3001:Zakaj pa brez SP4?
Za objavo rezultatov bom imel na tej particiji tudi dostop do intreneta, zato se mi zdi smiselno posodobit sistem z najnovejšim service packom, da ne bi fasal eno morje virusov.
Za objavo rezultatov bom imel na tej particiji tudi dostop do intreneta, zato se mi zdi smiselno posodobit sistem z najnovejšim service packom, da ne bi fasal eno morje virusov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instalacija SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1722 (1434) | stara mama |
» | Driverji in GeForce Ti4200Oddelek: Igre | 897 (856) | _Dejan_ |
» | Vrstni red inštalacije XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1266 (939) | BoBi |
» | 3DMark03Oddelek: Navijanje | 1120 (1010) | boštjan |
» | ATI radeon 9200 problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1063) | boštjan |