Forum » Pomoč in nasveti » Težave z dostopom do interneta
Težave z dostopom do interneta

jabba ::
Po inštalaciji Norton Internet security , se noče IExplorer skonektati na mrežo. Če izklopim
firewall se lahko skonetam na internet. Probal sem že vse nastavitve firewall-a. Dostop do interneta je prek ADSL-a. A je treba nastaviti kake nastavitve v IExplorerju....?
firewall se lahko skonetam na internet. Probal sem že vse nastavitve firewall-a. Dostop do interneta je prek ADSL-a. A je treba nastaviti kake nastavitve v IExplorerju....?

hani ::
Odpreš norton internet security, klikneš personal firewall, custom levels in daš personal firewall na none.
Ker je krivec za tvoje težave Norton, je brez pomena nastavljati nastavitve v Explorerju.
Ni mi pa jasno, zakaj bi naj bil kriv Explorer.
Lep pozdrav, Jabba.
Ker je krivec za tvoje težave Norton, je brez pomena nastavljati nastavitve v Explorerju.
Ni mi pa jasno, zakaj bi naj bil kriv Explorer.
Lep pozdrav, Jabba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Najboljsi Personal FirewallOddelek: Omrežja in internet | 1672 (1278) | Predator |
» | Mreza in firewall?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (1045) | Roadkill |
» | preprost in dober firewall?Oddelek: Programska oprema | 1440 (1282) | sash |
» | Hude težave pri ADSL-u in FTPjihOddelek: Omrežja in internet | 1488 (1105) | koyotee |
» | Kateri Firewall priporocate in zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2605 (2076) | ferjan |