Forum » Strojna oprema » c566
c566
alien-w ::
ja, mam upgrejdan bios, pa sem pogledu, ce podpira, pa podpira... aja, a pa to nc ne moti, ce je PPGA?
aja, men se zdi, da proc pac prisili maticno na tak mnozilnik, kot ga ta proc zahteva, tko da...
aja, men se zdi, da proc pac prisili maticno na tak mnozilnik, kot ga ta proc zahteva, tko da...
MoDeR ::
Lej problem pri takih platah ni mnozilnik in ponavadi niti toliko bios saj se da updajtat, ampak napetost. Če ti plata ne podpira napetosti od 1.5 V naprej ampak samo od 2V naprej pol pač celeron gor ne bo šel ker ga boš skuril. Druga stvar je ker je to Socket370 in ne FC-PGA kar pomeni da je razporaditev pinov drugačna. Ne bom nič trdil samo če ma možnost 1.5 V + potem bo celeron not delal ali pa bo v skrajnem primeru potrebno kupit NEO adapter (PPGA-FCPGA). Množilnik pa ne bo povzročal problemov.
Upam da sem kaj pomagal.
Upam da sem kaj pomagal.
Lp,
<br>
MoDeR
<br>
MoDeR
MoDeR ::
Hmzzz. Vem da je ena abitova plata lahko sprejemala FC-PGA procesorje pa je bila socket370. Mogoce je lih ZM6 ta plata. Ne morem pa trdit z gotovostjo ker je nisem mel. Mal poglej na google.com pa vpisi ZM6 review celeron 2 566 pa bo zihr kej pisalo. Mogoce se bo pa kdo tlele na forumu se najdu k ma to plato pa ve ali podpira CII ali ne.
Moje mnenje je da podpira ker piše zraven biosa te plošče : Supports Celeron 533a(66) ,566(66) and 600(66)MHz CPUs.
Moje mnenje je da podpira ker piše zraven biosa te plošče : Supports Celeron 533a(66) ,566(66) and 600(66)MHz CPUs.
Lp,
<br>
MoDeR
<br>
MoDeR
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri PIII bi mi dal najboljse performanse?Oddelek: Navijanje | 1944 (1457) | iro |
» | Celeron II (FC-PGA ?) 633 na SLOT1 adapterju za Celerone 1 (400Mhz) kako?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1168 (1132) | Lith |
» | QDI PlatiniX 2E/333 + Celeron 1.7 (bo al ne bo?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1810 (1710) | matic |
» | Stara plata + nov procesor = ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1143) | suse80 |
» | Slot 1Oddelek: Strojna oprema | 1363 (1134) | SkIDiver |