Forum » Programska oprema » Tabela v Wordu
Tabela v Wordu

R0K ::
Kolegu sem oblubo, da mu bom naredu eno tabelo, k jo ma za neko seminarsko. NO in zdej mi je dal to tabelo, pa sm skor zgubo živce ob njej.
Gre se za tole .
Ko nardim tebelo (11x9) jo grem urejat z tables and borders in grem črte tabele brisat z radirko .. ampak nikakor ne morem zbrisat vsake posebej, ker učas ti pol, ko hočeš izbrisat samo eno, zbriše še ene par, ki se te držijo.
Probal sem z Office XP in 2k. Zdejle grem še probat OO sam ne vem če ima sploh to možnost.
No če kdo ve v čem je fora - thx.
Gre se za tole .
Ko nardim tebelo (11x9) jo grem urejat z tables and borders in grem črte tabele brisat z radirko .. ampak nikakor ne morem zbrisat vsake posebej, ker učas ti pol, ko hočeš izbrisat samo eno, zbriše še ene par, ki se te držijo.
Probal sem z Office XP in 2k. Zdejle grem še probat OO sam ne vem če ima sploh to možnost.
No če kdo ve v čem je fora - thx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč excel (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8182 (3759) | -JM- |
» | SQL query za datume, ki se ne prekrivajoOddelek: Programiranje | 2677 (2308) | omnimint |
» | [c#] Vstavljanje vrednosti v tabeloOddelek: Programiranje | 1633 (1455) | Cvenemir |
» | sestava baze spletne trgovineOddelek: Programiranje | 1424 (905) | techfreak :) |
» | Dreamweaver MXOddelek: Izdelava spletišč | 1643 (1208) | Tarzan |