Forum » Na cesti » avtoradio priklop na display od armature
avtoradio priklop na display od armature
cryptozaver ::
Zadnje cajte vse vec firm v avtomobile vgrajuje namenske avtoradije brez displayev. Ti so povezani z displayem na armaturi. Po defaultu pa so v 21 stoletju ti radii se vedno na kasete!!!!!! ki so drage zanic in neuporabne. Torej rad bi zamenjal tak radio z kaksnim ki pozna mp3. Mogoce kdo ve, ce obstaja kaksna firma na prostem trgu ki pase na Peugeot 307? Mislim ki ga lahko konektas na display na armaturi?
Lith ::
itaq, sam poglej pri Kenwood, vsi avtoradiji imajo pač en standard priključek (ISO al nekaj takega), tisti malo boljše izvedbe, pa ponujajo še možnost priključitve adapterja za display vgrajen v avtomobilih (ustrezni adapter pač naročiš)
Avtoradiji
Avtoradiji
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
boogoo ::
Sam se srečujem s podobno težavo.... Prečekiraj na www.ebay.de, za peugeot 206 se najde kar nekaj originalnih avtoradijev s cdji, tako da je najbrž za 307 enako.
cryptozaver ::
Zanimivo, v Peugeoju pravijo da display in komande ob volanu delujejo le z originalnimi radii??? Sicer pa v AUT stane originalni car hi-fi kar nekaj manj.
Scorpia ::
Sam zdi se mi da Kenwood ma tut za peugeot, sam je treba posebi naročit kabel, ki ga zadaj priklopiš.
http://www.justkenwood.co.uk/install/pe...
http://www.justkenwood.co.uk/install/pe...
Scorpia ::
Ne vem kerga si imel, jaz sem z njimi zadovoljen, ker jih ima dost mojih prijateljev in nobenmu ne poskakuje. Edin pri enmu frendu je sony poskakoval, ima ga vgrajen v ta star fiat punto in radio ne leži vodoravno, ko smo ga dali v vodoravni položaj drugega avta, pa ni več cd-poskakova.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kupujem avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5084 (3372) | miraldi |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15010 (9309) | Trupl0 |
» | Renault Megane in avtoradioOddelek: Na cesti | 9481 (7949) | koyotee |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15871 (12480) | Damjan Jagar |
» | Opel corsa in autoradioOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4553 (4364) | opc190 |