Forum » Pomoč in nasveti » Win2k - imam dva problema (raziskovalec, slikar)
Win2k - imam dva problema (raziskovalec, slikar)
Maxtor ::
Torej, problem št.:
1. V slikarju mi ne pokaže več slikice na levi strani, ko kliknem na kako datoteko (sliko), za filme in zvoke deluje normalno. Je pa to izginili po tem, ko sem malo nameščal in odstranjeval office. Tudi zdaj, ko sem nazaj naložil Office XP, se ta zadeva ni popravila. Kaj mi je storiti?
2. Ob istem trenutku, kot v točki 1, mi je v Slikarju izginila podpora za shranjevanje v JPG formatu, kar zelo pogrešam in pogosto rabil. Torej, zanima me, kako se spet dokopati do te podpore za JPG?
Hvala za odgovore vnaprej!
1. V slikarju mi ne pokaže več slikice na levi strani, ko kliknem na kako datoteko (sliko), za filme in zvoke deluje normalno. Je pa to izginili po tem, ko sem malo nameščal in odstranjeval office. Tudi zdaj, ko sem nazaj naložil Office XP, se ta zadeva ni popravila. Kaj mi je storiti?
2. Ob istem trenutku, kot v točki 1, mi je v Slikarju izginila podpora za shranjevanje v JPG formatu, kar zelo pogrešam in pogosto rabil. Torej, zanima me, kako se spet dokopati do te podpore za JPG?
Hvala za odgovore vnaprej!
Azrael ::
Oživljam staro temo, mogoče bodo naslednje informacije še komu prišle prav.
Ko sem odstranil MS Office, je s tem izginila podpora za jpg in gif datoteke v Slikarju. Upošteval sem nasvete na naslednji povezavi in sedaj spet lahko v Slikarju odpiram in shranjujem datoteke v teh dveh formatih.
Ko sem odstranil MS Office, je s tem izginila podpora za jpg in gif datoteke v Slikarju. Upošteval sem nasvete na naslednji povezavi in sedaj spet lahko v Slikarju odpiram in shranjujem datoteke v teh dveh formatih.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5130 (4429) | Vice |
» | Slikar noče skenirat :(((Oddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1628) | Unknown_001 |
» | Fotomontaža slikOddelek: Pomoč in nasveti | 2683 (2385) | cegu |
» | Severnokorejski državni operacijski sistem od blizu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 39180 (33495) | Nummy |
» | Vdor v Adobe prizadel tri milijone uporabnikov, odtujena tudi izvorna koda izdelkovOddelek: Novice / Varnost | 11823 (8749) | LightBit |