Forum » Programska oprema » Novell Client problem
Novell Client problem
Cwetto ::
Pri inštalaciji Novell Clienta na en računalnik mi ob štartu javi problem: NALDESK has caused a serious error and will be shut down.
Se komu sanja, kako se lahko to odpravi?
Poskusil sem client še enkrat naložiti, pa je isto.
Sej če prav razumem, je to samo en explorer al kako? Torej ga lahko odstranim??? KAKO?
Aja, poskusil sem tako, da sem dal Disable Scripts pri Loginu, in sedaj mi te napake ne javlja več. A bo s tem nastal kakšen drug problem? Kako bi potem samo ta NALDESK odklopil v skriptah?
Se komu sanja, kako se lahko to odpravi?
Poskusil sem client še enkrat naložiti, pa je isto.
Sej če prav razumem, je to samo en explorer al kako? Torej ga lahko odstranim??? KAKO?
Aja, poskusil sem tako, da sem dal Disable Scripts pri Loginu, in sedaj mi te napake ne javlja več. A bo s tem nastal kakšen drug problem? Kako bi potem samo ta NALDESK odklopil v skriptah?
Cowboy6 ::
Da ne bom odpiral nove teme, si bom sposodil to staro temo. Torej če kdo ve kako zamenjati v prijavnem oknu od Novella sliko oz. logotip od Novella (veliki rdeči N), da bi dal tja logotip od naše firme. Malo se hočem izprsiti v firmi preden grem ven. tko, če kdo ve
Tukaj naj bi bil moj podpis.
Jst ::
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika zmaga za Linux: SCO izgubil pravdo proti NovelluOddelek: Novice / Tožbe | 5566 (4274) | hanibal |
» | Iz Outlooka v GroupwiseOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1169) | Shadow666 |
» | Čigav je Unix? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9711 (7032) | borchi |
» | Ali je možen vdor v računalnik če niso naloženi WinsiOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1182) | roscha |
» | Novell NetWare 5.1 software RAIDOddelek: Operacijski sistemi | 1077 (1005) | bradek |